- 16 Haziran 2010
- 202.801
- 154.531
- 6.838
Kiralaya kiralaya parasini cikartiyoruzsatın şu herifi keş 10 mılyona defolsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kiralaya kiralaya parasini cikartiyoruzsatın şu herifi keş 10 mılyona defolsun
Mini Batsuayiyi almışlar galibaVAN PENIS FB DE
De mi...Bende normal karsiladimBen pek gerilmedim yaw milli takım bile olsa Galatasarayimizin normal lig maçındaki gerilimi bile yaşayamıyorum..
Bu itler soğuttu iyice kutuplastirdi bizi eskiden hatırlıyorum WC 2002de Euro2008 de sokaklara çıkardık her maç
Mert sonda iyi ki o kurtarışı yaptı. Tur atlamamızı sağladı, onu geçtim BAY üzerinden o kadar algı döndürüp bütün suçu ona yıkacaklardı ki mental olarak bile toplaması zordu. 94'te o deparı atması bile takdir edilesi bir şey ama kime ne anlatacaksın ki. Tekrardan Mert iyi ki o kurtarışı yaptı.Ben pek gerilmedim yaw milli takım bile olsa Galatasarayimizin normal lig maçındaki gerilimi bile yaşayamıyorum..
Bu itler soğuttu iyice kutuplastirdi bizi eskiden hatırlıyorum WC 2002de Euro2008 de sokaklara çıkardık her maç
Erdenın aldıgı topcu işteKiralaya kiralaya parasini cikartiyoruz
baumgartner kac tlSabitzer kaç para ya muhteşemdi.
Sabitzer kaç para ya muhteşemdi.
Niye beğenmedin yav konsantrasyon kaybı yaşıyordur belki de herif hem çabuk hem çok teknik
Üçlü savunma sol stoperde çok iyi oturur
o günler geri gelmeyecek. artık sosyal medya devri. ayrışma her yerdeBen pek gerilmedim yaw milli takım bile olsa Galatasarayimizin normal lig maçındaki gerilimi bile yaşayamıyorum..
Herşeyin değerli olduğu dönemlerdi normalBen pek gerilmedim yaw milli takım bile olsa Galatasarayimizin normal lig maçındaki gerilimi bile yaşayamıyorum..
Niye yav 5 milyonsa iyi işte. Seneye de olmazsa 10 milyona veriyoruz desek biri çıkar verir o kadar da. +5 milyon euro kazanırız.satın şu herifi keş 10 mılyona defolsun
Çok parabaumgartner kac tl
sakatlanacak dostum bu adamNiye yav 5 milyonsa iyi işte. Seneye de olmazsa 10 milyona veriyoruz desek biri çıkar verir o kadar da. +5 milyon euro kazanırız.