Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben pek gerilmedim yaw milli takım bile olsa Galatasarayimizin normal lig maçındaki gerilimi bile yaşayamıyorum..
Bu itler soğuttu iyice kutuplastirdi bizi eskiden hatırlıyorum WC 2002de Euro2008 de sokaklara çıkardık her maç
De mi...Bende normal karsiladim

Ben pek gerilmedim yaw milli takım bile olsa Galatasarayimizin normal lig maçındaki gerilimi bile yaşayamıyorum..
Bu itler soğuttu iyice kutuplastirdi bizi eskiden hatırlıyorum WC 2002de Euro2008 de sokaklara çıkardık her maç
Mert sonda iyi ki o kurtarışı yaptı. Tur atlamamızı sağladı, onu geçtim BAY üzerinden o kadar algı döndürüp bütün suçu ona yıkacaklardı ki mental olarak bile toplaması zordu. 94'te o deparı atması bile takdir edilesi bir şey ama kime ne anlatacaksın ki. Tekrardan Mert iyi ki o kurtarışı yaptı.

1719953896226.webp

o günler geri gelmeyecek. artık sosyal medya devri. ayrışma her yerde

4 kiralama 17 opsiyon diyorlar (zorunlu değil ) ..toplamda 11 milyon kiralama ücreti almış oluyoruz ulan azıcık da top oynasa 17 de öyle totalde 30 civarına satmış oluruz doğru dürüst oynatmadan..Hadi hayırlısı bakalım

Zaniodaki opsiyon ısrarı muhtemelen sakatlıklardan ötürü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt