- 26 Kasım 2012
- 185.567
- 258.129
- 5.998
1 Marcao
2 Zaniolo
Boyle topcularin ardından teşekkür bile edilmemeli
Sasha boeyi neden yazmadın heis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 Marcao
2 Zaniolo
Boyle topcularin ardından teşekkür bile edilmemeli
Küfür ediyorun yav o ayrı da gerilmiyorum yoksa bugun ardaya orta sahadan vurdugunda sövdümMaç izlerken küfür etmeyen voleybol izlesin Naci![]()
İyi para geldi ondan. Bir de gizliden yapmış yapacağını. Diğet 2 kalleş açıktan yaptı.Sasha boeyi neden yazmadın heis
o iyi para nereye gitti yawİyi para geldi ondan. Bir de gizliden yapmış yapacağını. Diğet 2 kalleş açıktan yaptı.
3 kaan 3 barış olsa 10 sene üst üste şampiyon oluruz
65-70 dk. kadar bende iyidim, sonra koptuk bi an. Hele mertin kurtarisindan sonra mod:Maçları izlerken bir ben gerilmeden izliyorum herhalde
Bayern nakit vermemiştir tahminim. Gelen de maaşlara gitmiştir veya Dursun borç verdiği parayı geri almıştır nakit gelince.o iyi para nereye gitti yaw
önemli bir kısmı maaşlara gitmiş herhaldBayern nakit vermemiştir tahminim. Gelen de maaşlara gitmiştir veya Dursun borç verdiği parayı geri almıştır nakit gelince.
Ben oturtuduğum yerden iyi kurtarış diyip geçtim orda65-70 dk. kadar bende iyidim, sonra koptuk bi an. Hele mertin kurtarisindan sonra mod:
![]()

Ben bunun gibi bagirdim:Ben oturtuduğum yerden iyi kurtarış diyip geçtim orda![]()
Inter kanat beklerin birini hücumcu birini savunmacı kullanıyorBissaka kanat beki değil ki. N'apacak Inter Bissaka'yı. Frimpong gider onlara.
Dumfries'i bize istermiydinInter kanat beklerin birini hücumcu birini savunmacı kullanıyor
Dimarco'dan en fazla verimi diğer tarafta Darmian'ı oynatarak aldılar. Onun dışında Darmian sağ stoperde de epey görev aldı. Solda Augusto'nun oynayacağı zamanlar sağda Buchanan'ı kullanacaklar
O yüzden Dumfries sonrası AWB istemeleri çok normal, çünkü esas yerini doldurmaya çalıştıkları kişi Dumfries değil kariyerinin sonuna gelmiş olan Darmian. Dumfries ile maaşta anlaşamadılar bir yerlere çakmak istiyolar ve PL'den epey umutlular
Bissaka 3 stoperin sağ stoperinde oynayamaz. Oyuncu profili hiç uygun değil. Havadan zayıf oyuncu.Inter kanat beklerin birini hücumcu birini savunmacı kullanıyor
Dimarco'dan en fazla verimi diğer tarafta Darmian'ı oynatarak aldılar. Onun dışında Darmian sağ stoperde de epey görev aldı. Solda Augusto'nun oynayacağı zamanlar sağda Buchanan'ı kullanacaklar
O yüzden Dumfries sonrası AWB istemeleri çok normal, çünkü esas yerini doldurmaya çalıştıkları kişi Dumfries değil kariyerinin sonuna gelmiş olan Darmian. Dumfries ile maaşta anlaşamadılar bir yerlere çakmak istiyolar ve PL'den epey umutlular
Hayır. Beleş olsa belki, zaten €5m net maaş istiyor herif. Defansif defoları da az değil. Köhn ve Dumfries ile Torreira'yı fıtık ederiz hayata küstürürüzDumfries'i bize istermiydin
Bence oynar ama zaten orada daha çok Pavard ve Darmian oynar, iş düşerse belki AWB oynar ancakBissaka 3'lünün sağında oynayamaz. Oyuncu profili hiç uygun değil. Havadan zayıf oyuncu.
İş düşerse diye 3. tercih oyuncuya neden o kadar para gömsünler o da saçma. Milan istese anlarım bir nebze.Hayır
Bence oynar ama zaten orada daha çok Pavard ve Darmian oynar, iş düşerse belki AWB oynar ancak
Sağ kanat bekte as olacak nası yani. Tabii bunlar Dumfries'in satıldığı senaryoda geçerliİş düşerse diye 3. tercih oyuncuya neden o kadar para gömsünler o da saçma. Milan istese anlarım bir nebze.