Cihangir Göktaş
Aslan Üye
- 18 Temmuz 2022
- 9.499
- 11.958
- 773
Kör olma emrahimBira çok pahalı lan. Kendim yapayım diyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kör olma emrahimBira çok pahalı lan. Kendim yapayım diyorum
bira da en fazla cırcır olursun. eskiden yaptım baya da güzel oluyorKör olma emrahimEkli dosyayı görüntüle 250691
Bende aynını dedim ama nelson değil Apo’yu gönderip merihi almak lazım 10a apoyı sat Araplara 5-6 ya merihi yoklamak lazım biŞu nelson gönderip merihi almayarak büyük hata ediyoruz
Hava hakimiyeti müthiş bişey
yauw ahmet..Bende aynını dedim ama nelson değil Apo’yu gönderip merihi almak lazım 10a apoyı sat Araplara 5-6 ya merihi yoklamak lazım bi
Reis alabileceğimizin maksimumu aldık diye laf etmiyorum onaSasha boeyi neden yazmadın heis
Vermezler mi 5-6 ya eskisi kadar gözde değil sanırım tmde 15 mi 18 mi ne yazıyor apodan daha iyi gördüm maçta benyauw ahmet..
Mesela ndombele rezildi ama opsiyonu 15 milyon değilde 2 milyon olsaydı acaba alsak mı bu riski diye düşünürdük.İtalyanlarda 20 milyon opsiyon yerine 12 milyon olsa acaba derler .Yani almadıktan sonra istersen 60 milyon yap.Adamlar almak istese fiyat yüksek olsa bile bir teklifte bulunur zaten. Bu oyuncunun yıldızlaşma ihtimali de vardı. O zaman neden bu kadar düşük bedel koyuyoruz sözleşmeye derdik. Sözleşmeye yüksek bedel konması yanlış birşey değil.
Yolkama boşuna çükün vermezlerr o parlaraBende aynını dedim ama nelson değil Apo’yu gönderip merihi almak lazım 10a apoyı sat Araplara 5-6 ya merihi yoklamak lazım bi
Yolkama boşuna çükün vermezlerr o parlara
anası birminghamda çok güzel hayat yaşar heralde istanbul dururken.![]()
Aston Villa to sign Adrien Rabiot after transfer announcement
Aston Villa could be set to sign Adrien Rabiot as a replacement for Douglas Luiz after his move to Juventus was confirmed.www.astonvillanews.co.uk
Milli heyecana ortak olalımBi uyumuşuz neler olmuş arkadaş
Yerli ve milli duygularına ne oldu feramuzumBi uyumuşuz neler olmuş arkadaş
Öyle bir hissiyatım yokYerli ve milli duygularına ne oldu feramuzum
iyice ümit özata döndünKarıların yalandan hikaye paylaşımını engelleyecek sistem üretiyorum
Merih bu ülke için neler yapmadı kiNelsson-Merih yorumlarını büyük şaşkınlıkla okudum. Merih tek hamle oyuncusu, bana göre büyük takım oyuncusu da değil. Bazı maçlarda böyle ön plana çıkabilir maçın taktiğine göre. Nelsson ise her yönüyle donanımlı stoper. Aynı klasmanda bile değiller.