- 31 Ağustos 2021
- 69.447
- 49.718
- 3.258
karambolde belki ekonomi düzeltiriz pasif ama sağlam durarakŞu 3. dünya savaşı bir çıkaydı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
karambolde belki ekonomi düzeltiriz pasif ama sağlam durarakŞu 3. dünya savaşı bir çıkaydı
Çekin yav şunu kampa. It köpek menejere prim vermeyin.
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Maçların yüzde 65 inde sakat oturur zaten bu. Anlaşma direkt kadük olurDoğruysa bok gibi anlaşma. Ayrıca 16 mı 17 mi? Arada 1 milyon euro fark var bu nasıl lakayt haber anlamadım.
Her şey oldun bir özgürlükçu olamadın Bitmedi cinsiyetciliğin muzKarıların yalandan hikaye paylaşımını engelleyecek sistem üretiyorum
Rtaş sende taktın bu savaşaAlgı olayı feci bir boyut aldı dimi ya
Algıyla ülke yönetiliyooor, futbola yön veriliyooor, gerçekler çarpıtılıyooor
Bunu engelleyecek bir mekanizma sistem bir formül bişiler lazım
Bıktık lan yalandan dolandan
Şu 3. dünya savaşı bir çıkaydı
bir rahat bırak milleti yav ne bu savaş merakı geberip gidelim mi istiyorsun
Emin'i beleşe verebilir bu sefer fırsattan istifade edip.Dursun hadi yine iyisin kimse transfer konusmayacak bugün yarin
şu mantığa geliyorum - harbiden o zaman nakit kasamız az şu an.yok hiç akıllanmamışız abi, aynı şeyleri deniyoruz sürekli. maç şartına bağlı sözleşmelerin gerçekleştiği ne zaman görülmüş abi
United istiyor Ugarte'yi onlar pazarliga baslamis olabilir ayrica.Liverpool ugarte ve kimmichi istiyomus ortsahaya
Mertens'in pozisyonuna alinabilecek iyi oyuncu hem genc hem kaliteli.Baumgartner‘i alabilsek keske
Cuk otururdu bizim takima