Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mertens'in pozisyonuna alinabilecek iyi oyuncu hem genc hem kaliteli.
reis leipzig bırakır mı ne diyorsun. çok geniş ortasaha rotasyonları var oradan birini koparamazmıyız. seiwaldda mesela onlardaymış iyi oyuncu, moribayı almışlar, eljif elmas ordaymış ilk defa görüyorum maşallah. schlager sakat zaten, haidara falan nolmuş böyle

reis leipzig bırakır mı ne diyorsun. çok geniş ortasaha rotasyonları var oradan birini koparamazmıyız. seiwaldda mesela onlardaymış iyi oyuncu, moribayı almışlar, eljif elmas ordaymış ilk defa görüyorum maşallah. schlager sakat zaten, haidara falan nolmuş böyle
Cogu macinda oynatildi ama rotasyon oyuncusu olarak, banko 11 oyuncusu olamadi henuz. Belki aldiklara paraya biraksalar olabilir ama Leipzig'e para lazim olmadigi icin bilemicem.

deminden beri arıyorum arıyorum bulmaıyorum -

saati belli mi kemerburgaz idman'ın - tüm youtube sallamacılarn orda olması lazım normalde.

Zaniolo' yu kiralık göndermek yerine Kenan için takasta verelim daha mantıklı. Hem Zaniolo'yu göndermiş oluruz hemde potansiyelli Türk oyuncumuz olur.

Çekin yav şunu kampa. It köpek menejere prim vermeyin.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

ibrahim hatipoğlu fln komik 1 herif çıktı
bir bk bilmediği için her teklifi kabul ediyor
sosyal medyadan gelen tepkilere göre pazarlığa bi daha baslıo sonra herhald

Milletin enayisi biz miyiz nedir bu yüzde 65-70 maca cikarsa opsiyon devreye girer anlasmasi? Biz oyuncu alirkene hic böyle anlasma yapmiyoruz. Herifin bir sakatligina bakar o opsiyon devre disi kalir.

dün ferdiye 12.2 km koştu diyorlardı lan yine mi götten sallamış bu kuşlar. ülke için beka sorunu haline geldi bu yalancılık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt