Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bira çok pahalı lan. Kendim yapayım diyorum
Kör olma emrahim
Screenshot_20240703-073700~2.png

Nelsson-Merih yorumlarını büyük şaşkınlıkla okudum. Merih tek hamle oyuncusu, bana göre büyük takım oyuncusu da değil. Bazı maçlarda böyle ön plana çıkabilir maçın taktiğine göre. Nelsson ise her yönüyle donanımlı stoper. Aynı klasmanda bile değiller.

Adamlar almak istese fiyat yüksek olsa bile bir teklifte bulunur zaten. Bu oyuncunun yıldızlaşma ihtimali de vardı. O zaman neden bu kadar düşük bedel koyuyoruz sözleşmeye derdik. Sözleşmeye yüksek bedel konması yanlış birşey değil.
Mesela ndombele rezildi ama opsiyonu 15 milyon değilde 2 milyon olsaydı acaba alsak mı bu riski diye düşünürdük.İtalyanlarda 20 milyon opsiyon yerine 12 milyon olsa acaba derler .Yani almadıktan sonra istersen 60 milyon yap.
Ha bu dediklerimi zaniolonun kötü performans göstermesi durumu için yazdım.Yoksa ligi sallarsa 50 de verirler ama ben çok sanmıyorum o performansı yakalayabileceğini.
O sebeple rezilde oynasa sakatlansa hiç oynayamasa da adamaların girebileceği risk kadar opsiyon olursa bir şekilde alırlar

Nelsson-Merih yorumlarını büyük şaşkınlıkla okudum. Merih tek hamle oyuncusu, bana göre büyük takım oyuncusu da değil. Bazı maçlarda böyle ön plana çıkabilir maçın taktiğine göre. Nelsson ise her yönüyle donanımlı stoper. Aynı klasmanda bile değiller.
Merih bu ülke için neler yapmadı ki

Algı olayı feci bir boyut aldı dimi ya
Algıyla ülke yönetiliyooor, futbola yön veriliyooor, gerçekler çarpıtılıyooor
Bunu engelleyecek bir mekanizma sistem bir formül bişiler lazım
Bıktık lan yalandan dolandan
Şu 3. dünya savaşı bir çıkaydı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt