Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu hesap el mi değişti, ne olduysa resmi kaynak gibi anında bilgi paylaşır oldu. bunun aksine sami yen haber duruldu transfer dönemi gelmesine rağmen.
1 oyuncu alacağız 100 tane isim yazıldı. Tamamını yalanladığında %99 isabet oranı olacak; gelen kişiye de çok gizli operasyondu falan çeker

Sudan ucuz diyenler
Hayatında 100 bin lira canlı görmemiştir

Hayat böyledir
Çelişkilerin çelişki yaratıp
Çelişkilerde kalanların çelişmesidir

1 oyuncu alacağız 100 tane isim yazıldı. Tamamını yalanladığında %99 isabet oranı olacak; gelen kişiye de çok gizli operasyondu falan çeker
Orası öyle de hiç bu toplara girmiyordu. Sadece uçak bilgisi paylaşan hesapken, ki hakkını vermek lazım uçak koduna, saatine kadar ilk haberi veren hesaptı, şimdi bu transfer işlerine girmiş olması şaşırtıcı.

Anında yalanlıyor bir de yani resmi site hızında ve net.

Orası öyle de hiç bu toplara girmiyordu. Sadece uçak bilgisi paylaşan hesapken, ki hakkını vermek lazım uçak koduna, saatine kadar ilk haberi veren hesaptı, şimdi bu transfer işlerine girmiş olması şaşırtıcı.

Anında yalanlıyor bir de yani resmi site hızında ve net.
Subscribe açmış 39,99 TL/aylık

Benden meliksahcilik beklemeyin arkadaşlar,bu şirket 13 senedir zeren inşaat olarak hayatini idame ettirmektedir.ben böyle muhabbetine isim yazarım,duyum alınca ama bana ilgi göstermeyin,ben ilgiden hoşlanmıyorum.

Ses olmayan Youtube Haber yayınımız başladı.

6 temmuz yetki kongresine kadar maskeli beşler kıbrıs gibi nöbetler yaşayacağız!

Ses olmayan Youtube Haber yayınımız başladı.

sdadasdasd.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt