- 3 Haziran 2015
- 56.750
- 65.887
- 4.143
O‘nu görürsen selamımı söyle.ben sokaga cıkıyorum
korkmayın sadece markete gıdıyorum
Çok özledi de.
Çok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O‘nu görürsen selamımı söyle.ben sokaga cıkıyorum
korkmayın sadece markete gıdıyorum
1 oyuncu alacağız 100 tane isim yazıldı. Tamamını yalanladığında %99 isabet oranı olacak; gelen kişiye de çok gizli operasyondu falan çekerbu hesap el mi değişti, ne olduysa resmi kaynak gibi anında bilgi paylaşır oldu. bunun aksine sami yen haber duruldu transfer dönemi gelmesine rağmen.
Sudan ucuz diyenler
Hayatında 100 bin lira canlı görmemiştir
Hayat böyledir
Çelişkilerin çelişki yaratıp
Çelişkilerde kalanların çelişmesidir
Orası öyle de hiç bu toplara girmiyordu. Sadece uçak bilgisi paylaşan hesapken, ki hakkını vermek lazım uçak koduna, saatine kadar ilk haberi veren hesaptı, şimdi bu transfer işlerine girmiş olması şaşırtıcı.1 oyuncu alacağız 100 tane isim yazıldı. Tamamını yalanladığında %99 isabet oranı olacak; gelen kişiye de çok gizli operasyondu falan çeker
o gizli operasyon taylan cica sözleşme yenileme ömer bayram'ın dönüşü olur gibi gözüküyor bu gidişle1 oyuncu alacağız 100 tane isim yazıldı. Tamamını yalanladığında %99 isabet oranı olacak; gelen kişiye de çok gizli operasyondu falan çeker
Sen bak o zamanOradaki tüm isimleri yalanladı pek bakmasına gerek kalmadı.
Ali Sami yen bizim miydi??Dağın tepesindeki stadla pahabiçilmez mecidiyeköy arazisi bir mi
Subscribe açmış 39,99 TL/aylıkOrası öyle de hiç bu toplara girmiyordu. Sadece uçak bilgisi paylaşan hesapken, ki hakkını vermek lazım uçak koduna, saatine kadar ilk haberi veren hesaptı, şimdi bu transfer işlerine girmiş olması şaşırtıcı.
Anında yalanlıyor bir de yani resmi site hızında ve net.
Ne dıuyumu??Duyum aldım çünkü
3 gündür yaziyoruz oglum iste Avusturya fransa karışıkNe dıuyumu??
Dursun gitsin de 2 yıl sürünelim. Şampiyonluk 10 milyon dolar; Florya’dan cukkalayacakları 500 milyon dolaro gizli operasyon taylan cica sözleşme yenileme ömer bayram'ın dönüşü olur gibi gözüküyor bu gidişle