- 3 Temmuz 2012
- 135.103
- 81.698
- 5.198
dostum adam sormuş idmana nıye gelmıyorGs topçusuna karşı algı oluşturulmasına alkış mı tutacaksın
her taraftarın hakkı bu sorgulamak
sabah aksam dursunu sorguladınız bişey dedik mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dostum adam sormuş idmana nıye gelmıyorGs topçusuna karşı algı oluşturulmasına alkış mı tutacaksın
Devre arasından hemen önce yüz kemiği kırılmış eğer unuttuysanKonunun CL'ye sokmasıyla alakası yok. Çok ayrı bir mevzudan bahsediyorum. Kamptan sonra aldığımız dönemlerde yapılan (devre arası, milli takım araları vs kampları) kamplara da hiç zamanında katılmadı. Bu arada birçok özel izin vs cabası. Adam resmen sınıfın en zeki ama aynı zamanda tembel ve haylaz öğrencisi gibi.
diyemezsin.dostum adam sormuş idmana nıye gelmıyor
Muslera da yok bak.Güney amerikalilar sendikali mi
13 senelik adam o geç gelebilir kaleci sonuctaMuslera da yok bak.
ya recep senin troll halin çok sıkıcı.dostum adam sormuş idmana nıye gelmıyor
dostum melih seni savundu bu ayıp yeter iyi gecelerya recep senin troll halin çok sıkıcı.
Bu çok havalandı Recebim biletini kesmen lazimhayırdır
agamısın paşamısın dostum
13 senelik adam o geç gelebilir kaleci sonucta
Melih ile farklı olduğumuz noktalar çoktur ama aynı yöne bakarız.dostum melih seni savundu bu ayıp yeter iyi geceler
3 gün sonra bu kardeşiniz hapse giriyorSagbek icin son 3 gun sonra kufur show olabilir sosyal medyada.
Transfer yapabileceklerini sanmıyorum. 1 tane isim ile bile adımız anılmadı dış basındaSagbek icin son 3 gun sonra kufur show olabilir sosyal medyada.