Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oyuncular mutlu herkes mutlu

bi taraftar mutsuz

haber alamayan muhabirler dursuna laf atmaya başlamıs

McTominay:
bonservis bedeli 25 milyon euro
senelik ucreti 3.5 milyon euro
anlasma 4 senelik

Fofana:
bonservis bedeli 25 milyon euro
senelik ucreti 2.5 milyon euro
anlasma 4 senelik

Rabiot:
imza parasi 10 milyon euro
senelik ucreti 8 milyon euro
anlasma 2 senelik

Sabitzer:
bonservis bedeli 22 milyon euro
senelik ucreti 5 milyon euro
anlasma 3 senelik

Hojbjerg:
bonservis bedeli 14 milyon euro
senelik ucreti 4.5 milyon euro
anlasma 3 senelik

siz olsaniz napardiniz?
Galatasaray, Rabiot'un menajeriyle temasta. Ancak yıllık ücreti çok yüksek; 10 milyon euro. (Ali Naci Küçük)

Haluk çakal adamsın ha...

ali koç ile ilgili olsa bu konular susmazsın ...şimdi susup Gökhan'a bırakıyorsun sert sözleri.

valla çakal adamsın.
Gökhan Dinç'te çok büyük dansözmüş bu arada daha 2 ay önce Özbek'i öyle böyle övmüyordu hatta para verdi diye haberi yapan da oydu şimdi o zaman kendi dediklerinin tam tersini söylüyor. Rüzgar(taraftar) nereden eserse oraya uçan biriymiş bu Gökhan Dinç. Madem bu günkü söylediği gibiyse durum neden ben dahil insanları kandırdı bu Gökhan Dinç.

Gökhan Dinç'te çok büyük dansözmüş bu arada daha 2 ay önce Özbek'i öyle böyle övmüyordu hatta para verdi diye haberi yapan da oydu şimdi o zaman kendi dediklerinin tam tersini söylüyor. Rüzgar(taraftar) nereden eserse oraya uçan biriymiş bu Gökhan Dinç. Madem bu günkü söylediği gibiyse durum neden ben dahil insanları kandırdı bu Gökhan Dinç.
bunların haberi kesilmiş

belli

Adamı kamptan önce alabildin mi de adam kampa katılsın?
ilk gelişi transfer sezonunun son günü
diğeri 30 temmuz(ki geldi burada seni neredeyse tek başına CL ye soktu)
Konunun CL'ye sokmasıyla alakası yok. Çok ayrı bir mevzudan bahsediyorum. Kamptan sonra aldığımız dönemlerde yapılan (devre arası, milli takım araları vs kampları) kamplara da hiç zamanında katılmadı. Bu arada birçok özel izin vs cabası. Adam resmen sınıfın en zeki ama aynı zamanda tembel ve haylaz öğrencisi gibi.

Bu hafta içi sağ bek konusunda gelişme bekliyorlardı Haluklar sanırım. Olacak mı acaba gerçekten gelişme?

öyle tabi beşiktaşlı sonuçta- o yüzden hep diyorum ya fener konusu olunca gazeteci ama gs kitlesi izleyici olduğundan , ekmeği o taraftan yediklerinden yumuşaktı..

genede çok aşmadan tonda 1 2 cümle söyledi. katılıma dikkat çekmesi falan.

Bir şeyler yapılmalı artık derin Galatasaray mı olaya el atar üyeler mi el atar bilmiyorum ama yetki ASLA verilmemeli. Bu kulübün geleceğini çalmaktır, hırsızlıktır. Yetki veren hain oğlu haindir.

olum bu Icardi kampa geç katılıyor şuuru neden oluştu?
Adam ilk sezonunda zaten transferin son günü geldi kampı bizde geçirmedi..Geçen sezon eşi kanser olduğu için ekstra izin istedi..Akıl alır gibi değil gerçekten böyle bir algı var..Kamp işini bırak adam sakat sakat oynayarak bitirdi geçen sezonun dörtte üçünü.

Millete 2 senedir gs değil fb şampiyon oldu aslında,siz yanlış gormussunuz diye algı yapılsa onu bile yiyecek çok büyük bir kitle var maalesef..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt