Cafer Güney
Büyük Kaptan
- 24 Temmuz 2021
- 27.412
- 46.259
- 2.838
adam fotoğraf çektirebilmek adına futbolcuları tehlikeye attı ya inanılmaz rezil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bakalım nezaman gelecek
Saol gökhanim. Kaza kursununa gittikAbi hoşgeldin ,
Geçmiş olsun
olum bu Icardi kampa geç katılıyor şuuru neden oluştu?Bakalım nezaman gelecek
Galatasaray, Rabiot'un menajeriyle temasta. Ancak yıllık ücreti çok yüksek; 10 milyon euro. (Ali Naci Küçük)McTominay:
bonservis bedeli 25 milyon euro
senelik ucreti 3.5 milyon euro
anlasma 4 senelik
Fofana:
bonservis bedeli 25 milyon euro
senelik ucreti 2.5 milyon euro
anlasma 4 senelik
Rabiot:
imza parasi 10 milyon euro
senelik ucreti 8 milyon euro
anlasma 2 senelik
Sabitzer:
bonservis bedeli 22 milyon euro
senelik ucreti 5 milyon euro
anlasma 3 senelik
Hojbjerg:
bonservis bedeli 14 milyon euro
senelik ucreti 4.5 milyon euro
anlasma 3 senelik
siz olsaniz napardiniz?
Kampa katıldı da haberimiz mi olmadı Emrahimolum bu Icardi kampa geç katılıyor şuuru neden oluştu?
Gökhan Dinç'te çok büyük dansözmüş bu arada daha 2 ay önce Özbek'i öyle böyle övmüyordu hatta para verdi diye haberi yapan da oydu şimdi o zaman kendi dediklerinin tam tersini söylüyor. Rüzgar(taraftar) nereden eserse oraya uçan biriymiş bu Gökhan Dinç. Madem bu günkü söylediği gibiyse durum neden ben dahil insanları kandırdı bu Gökhan Dinç.Haluk çakal adamsın ha...
ali koç ile ilgili olsa bu konular susmazsın ...şimdi susup Gökhan'a bırakıyorsun sert sözleri.
valla çakal adamsın.
hayırdırolum bu Icardi kampa geç katılıyor şuuru neden oluştu?
bunların haberi kesilmişGökhan Dinç'te çok büyük dansözmüş bu arada daha 2 ay önce Özbek'i öyle böyle övmüyordu hatta para verdi diye haberi yapan da oydu şimdi o zaman kendi dediklerinin tam tersini söylüyor. Rüzgar(taraftar) nereden eserse oraya uçan biriymiş bu Gökhan Dinç. Madem bu günkü söylediği gibiyse durum neden ben dahil insanları kandırdı bu Gökhan Dinç.
lan adamı 2 senedir kamptan önce aldın mı ad kampa katılsın? G.Amerikalı topçuların hemen hemen hepsi 1 hafta geç gelir.Kampa katıldı da haberimiz mi olmadı Emrahim
Konunun CL'ye sokmasıyla alakası yok. Çok ayrı bir mevzudan bahsediyorum. Kamptan sonra aldığımız dönemlerde yapılan (devre arası, milli takım araları vs kampları) kamplara da hiç zamanında katılmadı. Bu arada birçok özel izin vs cabası. Adam resmen sınıfın en zeki ama aynı zamanda tembel ve haylaz öğrencisi gibi.Adamı kamptan önce alabildin mi de adam kampa katılsın?
ilk gelişi transfer sezonunun son günü
diğeri 30 temmuz(ki geldi burada seni neredeyse tek başına CL ye soktu)
Gs topçusuna karşı algı oluşturulmasına alkış mı tutacaksınhayırdır
icardici mi oldun
Güney amerikalilar sendikali milan adamı 2 senedir kamptan önce aldın mı ad kampa katılsın? G.Amerikalı topçuların hemen hemen hepsi 1 hafta geç gelir.
öyle tabi beşiktaşlı sonuçta- o yüzden hep diyorum ya fener konusu olunca gazeteci ama gs kitlesi izleyici olduğundan , ekmeği o taraftan yediklerinden yumuşaktı..Gökhan Dinç'te çok büyük dansözmüş bu arada daha 2 ay önce Özbek'i öyle böyle övmüyordu hatta para verdi diye haberi yapan da oydu şimdi o zaman kendi dediklerinin tam tersini söylüyor. Rüzgar(taraftar) nereden eserse oraya uçan biriymiş bu Gökhan Dinç. Madem bu günkü söylediği gibiyse durum neden ben dahil insanları kandırdı bu Gökhan Dinç.
2015-2017 arasına ışınlanma sezonu bu sezon@Ahmet Arif Kesen dursunla başa çıkacak tek kişi hapisten çıkarma zamanı geldi gibi
Adam ilk sezonunda zaten transferin son günü geldi kampı bizde geçirmedi..Geçen sezon eşi kanser olduğu için ekstra izin istedi..Akıl alır gibi değil gerçekten böyle bir algı var..Kamp işini bırak adam sakat sakat oynayarak bitirdi geçen sezonun dörtte üçünü.olum bu Icardi kampa geç katılıyor şuuru neden oluştu?