Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 Temmuz’dan önce transfer olacağına inanan kerizdir ( batshuayi’yi saymıyorum )

Ziyech kalmali. Onun gibi kilit acma potansiyeli yuksek oyuncu kolay bulunmaz. Sezon boyu oynamasa bile onemli katki verebildigini kanitladi. Kalmayi hak ediyor. Hem yetenegine gore cok ucuza da geldi.

Bizim kulüp üyeleri hakikaten futbol konusunda çok cahil adamlar. Bu konuda hiç konuşmamaları gerekiyor.

Transferde olumlu gelişmeler olsa DÖ Salı uçaklar inecek derdi ama 15 gün sonra inerdi. Şimdi olumsuz konuştuysa Ağustos’tan önce transfer beklemiyorum.

Bu divandaki boş kişilere kalsa Hagi de, Popescu da, Sneijder de, Drogba da, Melo da asla bizde oynayamazdı. Hepsi takımlarından dışlanıp bize geldiler.

O kadar büyük futbol üstadıysalar gidip dışlanmamışını alsınlar bakalım alabilecekler mi
Bunlardaki zeka, tüfeye pinpon topu hesabını katan tüikle eşdeğer

Yav bugün Ziyech gitsin ne alacağımızı sanıyor insanlar mesela zerre anlamıyorum. Rashica gibi birini alınca napıcaz müthiş takım olup ŞLde maç mı kazanıcaz yani ki Rashica Ziyech’ten daha pahalı bir adamdı.
Ziyech ve zaha ikisi de kalmalı. İkisi de karakter olarak ters herifler ama sağlam kamp sonrası bence sezonun oyuncusu olacak performu verecekler

En büyük hata zaten oyuncularımızı değersizlestirmek.Zaha da Ziyech de kalite olarak ligin üstünde olan oyuncular.30 yaşındaki Rafa Silva 31 yaşındaki Hakim Ziyech den daha kaliteli oyuncu değil.

elimizdekileri de satarsak zaten bunlar iyice eline yüzüne bulaştırırlar komaya girerler.. zaha, ziyeş, barış, kerem kalmalı..

şu yönetim başarısız olsa da taraftar da divan üyeleri de rahatlasa

anladık yav dursun kötü cenk kötü ibrahim kötü

şöyle bir ağustos gelsin öyle gömün

neredeyse şampiyonluktan çok zevk verecek biz demiştik demek

görelim bakalım ne olacak

övülen bjk yönetimi görüyorum şaşırıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt