Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türkiye'de Acun, Hurma, Ahmet Bulut vs. gibilerin içinde olduğu bir menajer ağı olduğunu düşünüyorum. Sezon içindeki transfer sirkülasyonlarına bakınca bunu sezmek zor değil. Bunlardan biri olan Acun Fener'e yönetici oldu. İstedikleri gibi yönlendiriyorlar iştiraki oldukları kulüpleri. Bu sebeple yurt içinden parlamış bir yerliyi bize bırakmamak için her türlü zorluğu çıkaracaklarını düşünüyorum. Bu yüzden uygun maliyetli yurt içi yerli transferi beklemiyorum.

Bizim kadroyu zayıflatmak için geliştirdikleri bir çok stratejiden biri de kaliteli yerlileri almamızı engellemek. İyi ki Barış ve Kerem beklenmeyen sıçrayışlar yaptı son sezonlarda. Onlar sayesinde yerli konusunda elimiz rahatladı.

Arka planda neler oluyor bilemiyorum fakat Erden Timur gittikten sonra daha bir tedirginim neler olduğu konusunda
Ufak anlaşmazlıklar olsa kalırdı ama peşkeş çekilen ortamda bulunmaz 2-3 yıl sonra yerden yere gömülecek olan yönetimde bulunmaması kendisine artı yazar.

Bu divandaki boş kişilere kalsa Hagi de, Popescu da, Sneijder de, Drogba da, Melo da asla bizde oynayamazdı. Hepsi takımlarından dışlanıp bize geldiler.

O kadar büyük futbol üstadıysalar gidip dışlanmamışını alsınlar bakalım alabilecekler mi

Ziyech ve Tete gitsin ama Zaha bir şansı en azından hak ediyor ağustos ayına kadar beklemek lazım o zamana kadar belli eder.

Gozumuzun onunde Terim'i kac kere bitirmeye calistilar, Erden Timur'u yollattilar, gikimiz cikmadi taraftar olarak. Yalan yok. Bu isi beceremiyoruz. Hep bizim gibi gonulden seveni istiyoruz, olunca da sahip cikamiyoruz. Bu sene kellesine odul konulan da Okan Hoca. Onu da koruyamayacagiz. Iki mac ust uste kaybetsin ilk tasi biz atariz, seytan taslar gibi. Bir Vecino kadar kiymeti yok bizim degerlerin vesselam. Sokayim transferine de, futboluna da.

Kaya temel dediyse doğrudur

Son düzenleme:
Bu divandaki boş kişilere kalsa Hagi de, Popescu da, Sneijder de, Drogba da, Melo da asla bizde oynayamazdı. Hepsi takımlarından dışlanıp bize geldiler.

O kadar büyük futbol üstadıysalar gidip dışlanmamışını alsınlar bakalım alabilecekler mi
Dünya futbolundan haberdar olma ihtimalleri en fazla %0.1 Icardi içinde bilmem kaç tane tog fiyatına mı?, adedine mi ne ? aldık diye laf edende vardı. Herifin karsılaşmatırma maddesine bakarsak zaten zihniyet anlaşılır bence.

Herkes gitsin,oguz aydın oynasın.vasatliginiza sizin

Son düzenleme:
6 temmuzda yetki verilmezse bilal kısalara jem karacanlara hazır olun

Yetki verilirse de fahiş sözleşmelere hazır olun

Bittik biz

Zaniolo transferi yine kiralık veriyoruz inanılır gibi değil. Sene sonu yine geri döner bu zorunlu opsiyon değildir. Belliydi zaten transfer işi Cenk Ergün'e kaldı öyle Kerem den Barış tan falan astronomik rakam beklemeyin. Alacağımız oyuncular konusunda ben hiç ümitli değilim Dursun ve tayfasından.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dünya futbolundan haberdar olma ihtimalleri en fazla %0.1 Icardi içinde bilmem kaç tane tog fiyatına mı?, adedine mi ne ? aldık diye laf edende vardı. Herifin karsılaşmatırma maddesine bakarsak zaten zihniyet anlaşılır bence.
Yav bugün Ziyech gitsin ne alacağımızı sanıyor insanlar mesela zerre anlamıyorum. Rashica gibi birini alınca napıcaz müthiş takım olup ŞLde maç mı kazanıcaz yani ki Rashica Ziyech’ten daha pahalı bir adamdı.

gs kadar fakir bir camia görmedim varlık içinde yokluk çekiyoruz resmen

Ülkede milyonlarca taraftar olmasa gsde seçilme şansları olmayacak tipler yönetiyor bizi zaten.Taraftardan sürekli destek iste karşılığında klübün içini boşalt.Vicdan denen şey bunlara uğramamış.En son yetkiyi alır ucuzdan satar 5-6 sene sonra yine tüm kadro kiralık yada 1milyon euroluk adamlara döner ama bu sefer satacak birşey kalmayınca herkes kaçar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt