- 23 Temmuz 2011
- 75.561
- 51.089
- 4.693
Avusturyanın rakibiyiz bavaşım.Çekler bizi yener gibi geliyor. Adamlar diri. 2-1 diyorum
keyifli bi maç olacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Avusturyanın rakibiyiz bavaşım.Çekler bizi yener gibi geliyor. Adamlar diri. 2-1 diyorum
Zaten iyi oynamaya başladığı an hocayla arasi düzelir hocada ego yokZaha dan ümitliyim açıkçası, sadece Okan Hocayla arayı düzeltip sahadaki saçma sapan hareketlerini bırakması lazım
İyi durumda bir Zaha tıpkı Mertens gibi tıpkı İcardi gibi sıkışan maçları çözmeye en büyük aday
Evine yakin diyeNiye floryada çalışmıyorlar
Olacak demene gerek yok oldu zaten. 1--2 hafta once "orgut kirintisi hocasi" dedi yaOnlar bizi sportif anlamda yaklayamaz da bu konularda rekabet etmemiz pek olasi görünmüyor. Erden Timuru indirip kendisinin devam etme sebebi de tam olarak bu. Iyi izleyin bir sonraki hedef de Okan Buruk olacak.
Millet ne derdinde biz ne derdindeyiz. Yatacak yerin yok dursun.Apar topar Florya’yı boşaltıp Kemerburgaz’a geçme sevdası nedir anlamıyorum
Henüz Florya yetkisini de almamışken
bir şey denedim feramuza karşı - sosyal bir deney diyelim.Ha ?? Bu ne yahu !!
Oldu bittiye getirmekten ote bir durum. Dursun'un tek derdi basindan beri Florya'ymis.Apar topar Florya’yı boşaltıp Kemerburgaz’a geçme sevdası nedir anlamıyorum
Peşkeş çekmeApar topar Florya’yı boşaltıp Kemerburgaz’a geçme sevdası nedir anlamıyorum
Bu sene şampiyon olmamız zor zaten bu dursuna yetki vermesinler bassın gitsin klüpten.Menejerlerin önerdiği oyuncuları alınca kendini birşey başarmış gibi gösteriyordu.
Arka planda neler oluyor bilemiyorum fakat Erden Timur gittikten sonra daha bir tedirginim neler olduğu konusundaPeşkeş çekme