Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fofana ve Hojberg Türkiye'de oynamayı düşünmüyor. Arslanlar arslanı Khephren çok pahalı. Eee biz kimi alacağız?
Maalesef yönetim beklentiyi çok yüksekten açtı

Thruram olmaz yani üstüne kafa yormaya gerek yok, Höjbjerg Euro 2024 de gerçekten güzel bir performans gösterdi İtalyadan istediği teklifi almama gibi bir şansı kalmadı.

Fofana için bakıyorum Milan, Arsenal ve Psg taraftarları takımına bekliyor

Sonra Rabiot mesela 11 senedir Psg&Juventus ve Fransa milli takımının oyuncusu Türkiye ye gelmek ister mi? Ne kadar doğrudur bilemem footystats adlı sayfaya göre yıllık maaşı 11.5 mil.€ ile Serie A nın en çok kazanan 5. oyuncusu, baktığımda İtalyada futbolcudan net %48 vergi alınıyor olarak görünüyor 6.5 mil.€ adamın aldığı para yani adamın aklını parayla bile çelemeyiz tutup İcardi sözleşmesi vermeyeceksek

Mesela geçen gün Bentancur ismini okudum Postecoglou geldikten sonra ciddi ciddi ilk 11 de oynamaya başladı. Yılın başında üst üste yaşadığı 2 sakatlık yüzünden 15 maç kaçırmış bunun haricinde ligde kupada oynadıkları ama ilk 11 başladı ama sonradan oyuna girdi her maçta forma giymiş Bentancur sakatlık sıkıntısı olmasına rağmen 26-27 yaşında buraya gelmez Bentancur

Geçen sene de aynısı yapıldı harcayabileceğimiz çok az bir bonservis de İcardi için harcandıktan sonra Ağustos ayının ortasına kadar Fred veya Saul transferlerini bekledik niye bekledik mesela bedava Fred almayı mı bekliyorduk Ağustos ayında?

Erden Timur varken yapılan hataların hemen hemen aynısı bu dönemde de yapılacak gibi geliyor bana. Tıpa tıp aynı mevkiler Merkez Orta Saha, Sağ Bek ve Mertens alternatifi bakalım aynı hatalar yeniden yapılacak mı

Bizde genç oyuncu şansı da yok bence.sivas macinda baran vuruyo,abdulkerim önüne set oluyo gol olacakken.tuhaf bi gıcıklık var bu kulupte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt