Mahmut Aslan
Aslan Üye
13-15 bissaka özelinde makul duruyor da orta sahaya ne kadar bütçe kalıyor mühim olan oBissaka 13-15€ bonservis aralığında geliyorsa dakka saniye düşünmem alırım, Boey 30€ sattık bu adam Boey'i donunda sallar.
13-15 bissaka özelinde makul duruyor da orta sahaya ne kadar bütçe kalıyor mühim olan oBissaka 13-15€ bonservis aralığında geliyorsa dakka saniye düşünmem alırım, Boey 30€ sattık bu adam Boey'i donunda sallar.
Maalesef yönetim beklentiyi çok yüksekten açtıFofana ve Hojberg Türkiye'de oynamayı düşünmüyor. Arslanlar arslanı Khephren çok pahalı. Eee biz kimi alacağız?
Kimse duyum verecek kadar melikşah değilduyum var mı diye giriyoruz
Trollük görüyoruz
Yine defans ozellikleri olmayan bir orta saha transferi ile donemi kapatiyoruz bu listeye gore.Mukiele-Camara-İlkay-Oğuz Aydın alıp transferi kapayalım.
Duyum yok reis, bilgi var bilgi!duyum var mı diye giriyoruz
Trollük görüyoruz
Nacim sinirlenme. En güzel kadınlar konusuna gir rahatlaKiralik mukiele istememize sinirlendim yav kulüpte gelirlerin zirvede olduğu dönem hala sağ beke dogru durust oynamamış kiralık adam kovalıyoruz.
çok umutluyum bu sene yav, zaha pes eden karakter değil bu sene ligi şeyinde pervane edebilirKing wilf'e selam ederim bu sene dahada iyi olacak.
Bjk sportif AŞ'de çalıştığına dair şüphelerim var kanksİstenilen bonservis ücreti fazla kiralık da olmuyo talipleri varken.Bissaka'yı beklemek saçma olur sağ bek kampta olmalı..

duyum var mı diye giriyoruz
Trollük görüyoruz
Ve bu adam bize uygun görülüyorKiralik mukiele istememize sinirlendim yav kulüpte gelirlerin zirvede olduğu dönem hala sağ beke dogru durust oynamamış kiralık adam kovalıyoruz.