Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bizim sergio gibi kullanmayıp elden çıkarmadığımız adam gibi tottenham'ın kullanmadıklarını toplayalım kafası çok garibime gider - haberler hep böyle ya .

50 tane ümit kesilmiş adam öneriliyordur sonuçta.

İkna edilebilen "hocam bunları istediğin an bağlarız" statüsündeki isimlerde işi yapacak kişi Okan Hoca - işi zor biraz.

her takımın beyni olan 8 profilini düşünün... aslında bize lazım olan şey transferi EN ZOR adam yani..cidden öyle.

bir şekilde kendimize bi KDB / Kross / Oodegard bulmamız lazım yani - harbi zor iş 8 trasnferi.

sağ bek / potansiyel 10 falan bulursun bir şekilde. 8 ağlayan yaramız yıllardır.

2022-23 te sergio sadece lig kulvarında tuttu bu işi - geçen sezon Dayı yapabildiği kadar yaptı .

bizim sergio gibi kullanmayıp elden çıkarmadığımız adam gibi tottenham'ın kullanmadıklarını toplayalım kafası çok garibime gider - haberler hep böyle ya .

50 tane ümit kesilmiş adam öneriliyordur sonuçta.

İkna edilebilen "hocam bunları istediğin an bağlarız" statüsündeki isimlerde işi yapacak kişi Okan Hoca - işi zor biraz.

her takımın beyni olan 8 profilini düşünün... aslında bize lazım olan şey transferi EN ZOR adam yani..cidden öyle.

bir şekilde kendimize bi KDB / Kross / Oodegard bulmamız lazım yani - harbi zor iş 8 trasnferi.

sağ bek / potansiyel 10 falan bulursun bir şekilde. 8 ağlayan yaramız yıllardır.

2022-23 te sergio sadece lig kulvarında tuttu bu işi - geçen sezon Dayı yapabildiği kadar yaptı .
Bentancur böyle bir adam değilki, sakatlığı olmasa en iyi orta sahalarıydı, sakatlık dönüşü de oynadı bayağı. Alabileceğimizi de sanmıyorum.

Tottenham’ın çok geniş bir orta saha rotasyonu var ve bence kötü oyuncu yok o rotasyonda.

Bu hesap bizim kolpaşah değil mi ya

Yazı tarzı,kolpa düzeyi falan 1e1 aynı

Bir de mavi tik almış :)

Hojbjerg, almanya danimarka maçıyla beraber 1 alman ekibine göz kırpar

Bentancur böyle bir adam değilki, sakatlığı olmasa en iyi orta sahalarıydı, sakatlık dönüşü de oynadı bayağı.

Tottenham’ın çok geniş bir orta saha rotasyonu var ve bence kötü oyuncu yok o rotasyonda.
oyuncu özelinde değilim - izlemedim .

az bir şey rahatsız olduğum sürekli tottenham rosterından yazılıp çizliyor - geçen sezonda öyleydi biraz.

kötü dediğimden değil - emin olmamız gereken adam almak lazım 8 e- o açıdan yaklaşıyorum. Oyuncu özelinden değil.

o kısmı zaten Okan hoca bilir - sistemine oturan adamı o seçecek.

bentancuru net isterim, çaprazdan sakatlık yaşamıştı ondan sonra hiç izlemedim fiziksel olarak çok etkiledi mi acaba

Hocanin istedigi orta sahayi almak cok zor. Herkesin arzuladigi allrounder midfielder, yani herseyi yapabilen. Hem defansif olarak hem ofansif olarak. Boyle oyuncuyu ya dususte olursa X bir takimdan elini cabuk tutarsan alabilirsin ya da cok astronomik paralar verip, oyuncuyu da ikna edebilirsen, Turkiye'ye getirebilirsin.

Sahsen o profilde bizi tatmin edecek birini getirebileceklerine pek ihtimal vermiyorum. Yoksa kim istemez bir Fofana, bir Thuram gibi oyuncuyu?

McTominay bile bana imkansıza yakın geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt