- 26 Kasım 2012
- 185.570
- 258.142
- 5.998
Simit Sarayı gibi bir nöbet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen Yusuf'a 6 verdinde ; şuan 2 verebilecek bir takım bulabilirsen helal olsun derim.çekilirim. inşallah gelsin yaz idmanında bizi ardına kadar yanıltsın.Alanya oğuz'u pazarlamasını biliyor .Bizde olmayan şey. Yusuf'u gönderecektin Eyüpspor'a .Coşacaktı orada.o zaman birşeyler olurdu. Gönderdin Basel'e tam oynamadı bile .Şuan durum vahim gözüküyor Yusuf kanadında.Umalım ki avantaja çevirir olayı.Aslında sağlam bir oyun zekası var ama belli etmemeyi tercih ediyor.Her ne hikmetse.Yusuf'a 6 bayıldık üzerine 4 Alanya verirse ok
Sakatlıktan beklentimin üstünde döndü ama çok süre alamadı.bentancur sakatlıktan sonra çok bi düşüş yaşadı mı acaba
Ben Hojbjerg'i isterim. Tas gibi adam.Valla ben geçen sene de söyledim bunları. İstenilen orta sahayı bulamayacağız, şanslı olmamız lazım diye.
Hem ikili oynuyoruz zira böyle oynamaya alışkın pek adam yok hem de piyasada net bir orta saha sirkülasyonu yok.
Garip şekilde Höjberg ile Bentancur bile beğenilmiyor mesela kimin ne istediğini de anlayamıyorum tam olarak.
Aynen katılıyorum.Ben Hojbjerg'i isterim. Tas gibi adam.
Satmıyorum ki Yusuf'u, Oğuza da 3 ten fazla vermiyorumSen Yusuf'a 6 verdinde ; şuan 2 verebilecek bir takım bulabilirsen helal olsun derim.çekilirim. inşallah gelsin yaz idmanında bizi ardına kadar yanıltsın.Alanya oğuz'u pazarlamasını biliyor .Bizde olmayan şey. Yusuf'u gönderecektin Eyüpspor'a .Coşacaktı orada.o zaman birşeyler olurdu. Gönderdin Basel'e tam oynamadı bile .Şuan durum vahim gözüküyor Yusuf kanadında.Umalım ki avantaja çevirir olayı.Aslında sağlam bir oyun zekası var ama belli etmemeyi tercih ediyor.Her ne hikmetse.
Amrabat mı
Kaan I-han mı
Hissedersin , hissedersin.Fofana gelecek hissediyorum
Yok sağbek dedim.8 numara demek istedin değil mi.Bence ilk almamız gereken oyuncu 8 numara. hemde acil tarafından.Tabii ki 2 de elzem ama lütfen 8 i numero 1 a oturtalım,yönetime zikredelim.yıllardır 8 numara muadillerinden yorulduk.Safkan 8 numara şart.