Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fofana + İlkay + AWB + Sol Bek + Oğuz Aydın + 3-4 adet 24 yaş altı scout transferi başarılı transfer sezonudur benim için.

6 temmuz ve 17 temmuz çok haber duyarız ,21 temmuz hele 😅 ama çok geç de mi🥲 puff

Bir sezonu ortasahasız ve sağbeksiz bitirdik bu adamların şuana kadar çoktan açıklanması gerekirdi. Sınıfta kalan hiç çalışmamış araştırma yapmamış bir yönetim.

Okan hocanın istediği orta saha bence tam olarak Guendouzi. 6'da oynar 8'de. Sertlik de katar top da taşır. Tahmini 15'e biter. Bizde oynamak istemeyeceğini de sanmıyorum. İyi bir proje ile ikna edilir. Boşuna Hojbjerg, Fofana, Mctominay filan diye bekliyoruz. Geçen yılda bütün yaz orta saha bekledik. Millet yaz başı Mckennie- Zaniolo takasına filan burun kıvırıyordu. Bütün muhabirler 8 numara İngiltereden gelecek, Fredi gölgede bırakacak acele etmeyin geldiğinde herkes yok artık diyecek diye haberler pompaladılar son gün Ndombeleye şükür ettik. Aynı şekilde birilerini bekleyip sonra dımdızlak kalma riskine girmeye gerek yok. Beklemeye de gerek yok. En geç yurtdışına kampına kadar bitirilmesi gerek orta saha transferinin. Sonra her kötü transfere takıma geç katıldı, adaptasyon yaşadı seneye bir de bizimle kamp yesin de öyle görelim diyorlar. Neden ben yeni transferimi görmek için gelecek senenin yaz kampını bekliyorum abi her sene?

Yusuf'a 6 bayıldık üzerine 4 Alanya verirse ok
Sen Yusuf'a 6 verdinde ; şuan 2 verebilecek bir takım bulabilirsen helal olsun derim.çekilirim. inşallah gelsin yaz idmanında bizi ardına kadar yanıltsın.Alanya oğuz'u pazarlamasını biliyor .Bizde olmayan şey. Yusuf'u gönderecektin Eyüpspor'a .Coşacaktı orada.o zaman birşeyler olurdu. Gönderdin Basel'e tam oynamadı bile .Şuan durum vahim gözüküyor Yusuf kanadında.Umalım ki avantaja çevirir olayı.Aslında sağlam bir oyun zekası var ama belli etmemeyi tercih ediyor.Her ne hikmetse.

Aynı sözlerim Hamza AKMAN içinde geçerli .Ligte çok az oyuncuda olan bir sonraki hamleyi görebilme yeteneği mevcut ama maalesef ki pratiğe gelince bir türlü olmuyor ve fizik hala basic seviyede.

bentancur sakatlıktan sonra çok bi düşüş yaşadı mı acaba
Sakatlıktan beklentimin üstünde döndü ama çok süre alamadı.

Acayip bir kalite öyle Ndombele gibi olmaz ama adamın sakatlık geçmişi sıkıntı.

Risk almak yerine McTominay gibi bir adama parayı döküp artık Torreira'nın yanına garanti bir adam koymalıyız.

Valla ben geçen sene de söyledim bunları. İstenilen orta sahayı bulamayacağız, şanslı olmamız lazım diye.

Hem ikili oynuyoruz zira böyle oynamaya alışkın pek adam yok hem de piyasada net bir orta saha sirkülasyonu yok.

Garip şekilde Höjberg ile Bentancur bile beğenilmiyor mesela kimin ne istediğini de anlayamıyorum tam olarak.
Ben Hojbjerg'i isterim. Tas gibi adam.

Sen Yusuf'a 6 verdinde ; şuan 2 verebilecek bir takım bulabilirsen helal olsun derim.çekilirim. inşallah gelsin yaz idmanında bizi ardına kadar yanıltsın.Alanya oğuz'u pazarlamasını biliyor .Bizde olmayan şey. Yusuf'u gönderecektin Eyüpspor'a .Coşacaktı orada.o zaman birşeyler olurdu. Gönderdin Basel'e tam oynamadı bile .Şuan durum vahim gözüküyor Yusuf kanadında.Umalım ki avantaja çevirir olayı.Aslında sağlam bir oyun zekası var ama belli etmemeyi tercih ediyor.Her ne hikmetse.
Satmıyorum ki Yusuf'u, Oğuza da 3 ten fazla vermiyorum

Yerli havuzunda düzgün bir orta saha yokken Emirhan'ı Ts'ye kaptırırsak üzülürüm.

Çocuk içerdeki Başakşehir maçınca bayağı zorladı bizi. Gayet iyi sezon geçirdi Çağdaş ile birlikte.

Sanırım Torino 2 milyon € civarı istiyormuş. O paralara direkt alınması lazım.

8 numara demek istedin değil mi.Bence ilk almamız gereken oyuncu 8 numara. hemde acil tarafından.Tabii ki 2 de elzem ama lütfen 8 i numero 1 a oturtalım,yönetime zikredelim.yıllardır 8 numara muadillerinden yorulduk.Safkan 8 numara şart.
Yok sağbek dedim.

6-8 de çok önemli elbette; geçen yıl oraya adam alınmaması korkunç bir hataydı zaten. UCL elemesinde Torreira' ya partner olarak Kaan-Berkan-Demirbay üçlüsünden biri ile yeni alınacak adam o kadar fark etmeyebilir ama sağbek mevkii bildiğin boş. Kaan' ın en iyi oynadığı yerin orta saha, en kötüsünün ise sağbek olduğunu unutmayalım. Ali Turap olmayacağına göre başka alternatif görünmüyor; o zamana kadar gitmemiş olursa Dubois var bir de. Hele Barış' ı bek oynatmak saçmalığına hiç girilmemeli artık; adam an itibariyle takımın hücumda en büyük silahı.

Ne zaman alındığından daha önemlisinin, doğru profilde oyuncunun doğru şartlarla alınması olduğuna her daim vurgu yaparım. Yapılacak yanlış hamlelerin nelere mal olduğunu sayısız kez gördük; atsan atamıyorsun, satsan satamıyorsun sonra.

Bu kamp meselesi de abartılıyor. Elbette önemlidir ama mesela Davinson son anda transfer edildi; fiziğiyle diğer oyuncuların alayından olumlu yönde ayrıştı. Uyum konusu oyuncuya göre değişir; genel olarak iyi oyuncu kolay uyum sağlar diyebiliriz. Kamp, uyum, muyum diye bahaneler üretilen pek çok oyuncunun sonraki sezonlarda da bahanelerinin bitmediğini çok gördük...

Şu bebeyi Galatasaray maclarinda görmemek fena üzücü.tomasso eşek baban kalir insallah.ciro ile yakardı ortalığı bu bebe
1000008304.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt