Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Alper Altun yok o maliyetlere girmezdik eyv - araplarla olmayınca bjkden daha az teklif ederek CL falan filanla düşürürmüydük acabaya gitti kafam.

bjknin maliyetlerine zaten girmeyelim o parlara... 8 no > sağ bek > 10 (ya da hücumcu işte) sırasıyla olmalı bütçesel olarak
Mertens olduğu için daha genç birine yöneliriz bence o bölgede fırsat bekleyeceğiz hem de ilk kampta Yusuf'a bakılır.

Dursun şimdi inşallah gaza gelip de orta saha , sağ bek yokken Oğuz Aydın’a 6 milyon Euro vermez.

Hüseyin Yücel kendi cebinden vermiş imza parasını Neden Biz de böyle yöneticiler çıkmıyor bir tane Erden Timur vardı bir daha çıkmadı

başkanın dursunun kuracağı max kadro bu işte
images (42).webp

bjk enayilikte Arapları bile sollamis o sözleşmeyi Araplar bile vermezdi

Ulan transferlerin biteceği belli olduktan sonra murhanin ani bir baskınla nöbeti kapatıp yeni nöbet açmasını bile özledim .

Koyim Rafa Silva’ya mevzumuz o değil, bizden de 10 istiyorlardı senelik, vermedik.

Sağ bek ve orta saha için aptal aptal açıklamalar geliyor, nesine güvenicez bu ortamda.

^özgün gazetecilerimize göre rafa arabistan'ı istediği için transferini gerçekleştiremedik .yönetim, parayı gazetecilere haber yaptırmakla değil rafa silva gibi oyunculara harcamalı artık.^

Arkadaşlar ben bu çalışmayı yapmayı düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt