- 6 Eylül 2014
- 83.137
- 56.740
- 4.283
Düşer dedim desteklemem demedim. Amatöre düşse yine vazgecmemAsfaltta oynasa kaldırımda destekleriz
Gidebilirsiniz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Düşer dedim desteklemem demedim. Amatöre düşse yine vazgecmemAsfaltta oynasa kaldırımda destekleriz
Gidebilirsiniz
Arkadaşlar ben bu çalışmayı yapmayı düşünüyorum
ayarlanmış fikstür çekimlerine gidiyor.Bu metin öztürk ne işe yarıyor?
dediğim senaryo mertens ile anlaşmasaydık diyeydi yav . kesinlikle daha tam oturmamış a potansiyeli büyük adam yatırım yapılmalı Mertens'in yanında yetişsin diyeMertens olduğu için daha genç birine yöneliriz bence o bölgede fırsat bekleyeceğiz hem de ilk kampta Yusuf'a bakılır.
Türkiye - çekya maçı için hamburgda takılıyor boş boş.Bu metin öztürk ne işe yarıyor?
Arkadaşlar ben bu çalışmayı yapmayı düşünüyorum
abdest almadan acmissin
Rafa Arabistan'ı değil Arabistan'dan aldığı kontratı istedi biz de onu vermedik. Haberler böyleydi ve Bjk'den söylenen aldığı kontratı görünce haberler doğruymuş.^özgün gazetecilerimize göre rafa arabistan'ı istediği için transferini gerçekleştiremedik .yönetim, parayı gazetecilere haber yaptırmakla değil rafa silva gibi oyunculara harcamalı artık.^
Hiç istemem. Spesteryan'ı alalım.Bu ates talisca ile söner
Barca ayrılma ihtimali haberleri gerçekse yıllık 5-6'dan 3 yıllık sözleşmeye gelir bence.Bu paraları İlkay a versek gelmez mi?
Sen miDüşer dedim desteklemem demedim. Amatöre düşse yine vazgecmem
Çok fazla meblağ.İnsallah doğru degildir .6 olan kısmı.Oğuz Aydın h.o 6 milyon via deparsport
Parası koçtan
getirmesi acundan
rafa kartal
acun hull citye fenerdeki tüm yabancı fazlalaığınıda alır ...zajc o şu bu ...