Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

şu adamı alın gelın devreye diagneyi falan sokun oda senegalli

isim vermeyin ulan

camara kesin geliyor

Bilmiyorum ama Terimin bi şekilde sportifde veya biyerlerde olması gerekiyor gibi geliyor bana, acunu koçu moçu evire çevire hoplatır, ceza yeme derdi de olmaz, şerefsizim itin bilmem neresine sokar sokar çıkarır herhafta bu andavalları
Acun’la Fatih terim mi ters düşecek ? 😊 bu takımcılık olaylarını taraftar önemsiyor sadece. Sahnede olanlar milyon dolarları götürürken taraftar birbirini harcıyor. Karşıt camialarda yer alanların bir sürü ticari ortaklığı var bile.

Bu lige ederinden fazla.vermezsen topçu falan getiremezsin.Ederini vermekten aciz bu transfer komitemiz var Allah yardımcımız olsun
Şimdi böyle deniyor 2 gün öncede eyvah Cenk Ergin kulübü batıracak deniyordu Oğuz konusunda yönetim doğru olanı yapıyor kazığı sokmalarındansa iyi olur alınmaması

Açıkçası ben Alanya ile bir transferin bu kadar kolay olmasını beklemiyordum bu adam kanatlı sevici çok normal bize sokmaya çalışıyor dursun Özbek iyi yapıyor bu şartlarda almasın oyuncu bizi isterse Berkan gibi gelir zaten tutma oranı muallak olan Anadolu topçusuna kalkıpta 6-7 milyon gömülmez 4 bile çok

Ayrıca denmedi mi Kerem kalırsa Oğuz alınmıcak diye muhtemelen Kerem aktürk kalacak o yüzden çok üstüne düşmeye gerek yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt