- 2 Temmuz 2011
- 132.690
- 55.606
- 5.338
Ben duyumu sağlam yerden almıştım,o dönem hatırlarsan okan hoca geç geldi biraz tarih olarak,iyki de geldi.yoksa icardi olmazdı,daha bicok şeyNeyse ceza yemek istemiyorum. Canım başkanım benim..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben duyumu sağlam yerden almıştım,o dönem hatırlarsan okan hoca geç geldi biraz tarih olarak,iyki de geldi.yoksa icardi olmazdı,daha bicok şeyNeyse ceza yemek istemiyorum. Canım başkanım benim..
isim vermeyin ulan
camara kesin geliyor
Acun’la Fatih terim mi ters düşecek ?Bilmiyorum ama Terimin bi şekilde sportifde veya biyerlerde olması gerekiyor gibi geliyor bana, acunu koçu moçu evire çevire hoplatır, ceza yeme derdi de olmaz, şerefsizim itin bilmem neresine sokar sokar çıkarır herhafta bu andavalları
Hicbisey bilmiyolar transferdetutturdukları 1 transfer var mı bu ikizlerin ?
Şimdi böyle deniyor 2 gün öncede eyvah Cenk Ergin kulübü batıracak deniyordu Oğuz konusunda yönetim doğru olanı yapıyor kazığı sokmalarındansa iyi olur alınmamasıBu lige ederinden fazla.vermezsen topçu falan getiremezsin.Ederini vermekten aciz bu transfer komitemiz var Allah yardımcımız olsun
Ozaman neden transferden sorumlu kisi gibi konusuyorlarHicbisey bilmiyolar transferde
Devreye diagneyi sokarsan o işin olacağı varsada olmaz.![]()
Lamine Camara - Oyuncu profili 23/24
Lamine Camara, 20, Senegal ➤ FC Metz, 2023'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 10.00 mil. € ➤ * 1 Oca 2004, Diouloulou , Senegalwww.transfermarkt.com.tr
şu adamı alın gelın devreye diagneyi falan sokun oda senegalli
Tam bizlik olmuşGrizmann ne kadar gol kaçırmış öyle
Fb nin has dostu Hakan Safi. Sayın CB'nın yakini olur kendileri.
Aynen katılıyorum.Agzina sağlık.Umalim ki Ctesi Danimarka Almanya ya elensinOğuz aydin umurumda değil
Hojberg alınsın gerisi hallolur