Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sokmuşum onun ilk tercihine üstad. Erden olsa görürdüm ben o ilk tercihi. Boey politikasını unutmadık. Bu adam %100 italya'ya dönecek.

Teklifler arasında bariz fark varsa seçme şansı falan vermemeliyiz. Kulüp çıkarlarını düşünsün, seçme şansı vermek zorunda mıyız?

Marcao-Sevilla gibi elimizi güçsüzleştirmekten başka bir şey yapmıyor Zaniolo.
Bazen oyuncu elini kolunu bağlar. İcardi Araplara okey olsa PSG daha fazla bonservis kazanırdı misal. Pyuncu karakteri önemli. Boey kış transferi ve az zaman kalması da bizim elimizi güçlendirmişti.

Ne alaka yav? GS tarihinde kaç tane topçu var sanki verdigimizden fazlayi geçtim aldığımız paraya satabildigimiz de bunu musallat olarak göreceğiz?
Elimizde Rashica Yunus varken 3. isme hiç gerek yoktu. Hele de 6 ay önce yerli sayılmayan Yusuf Demir'e 6 milyon bastıktan sonra.

Baskın yayın mı var hayırdır

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Oğuz Aydın transferini bahsi geçen fiyatlara bitireceksek gerçekten Kerem veya Barış Alper in çok çok iyi bonservis bedeliyle satıldığı bir dönem olması lazım

Daha doğrusu kanat rotasyonumuzdan Zaniolo, Yunus, Tete ve Kerem gibi bir çok oyuncunun satılması gerekiyor ki solda Zaha&Barış sağda Ziyech&Oğuz dörtlüsüyle yola devam edelim.

Planlama bu şekilde yapıldıysa gerçekten 3-4 tane kanat oyuncumuzu satabilecek durumdaysak Oğuz Aydın alınsın tabii ki

Aslında Zaniolonun seneye opsiyonu 15 ise eğer bizde 15 milyon zorunlu satın almayla 10 numaraya Emile Smith Rowe kiralanabilir. 2 yıldır doğru düzgün süre almıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt