Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mukiele'nin maaşı epey fazla ama ciddi fayda alırız. Yalnız PSG bayağı kullanıyor diye biliyorum

Sadece 2 bölgemiz eksik yav hala kiralık peşinde koşuyorlarsa

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Moderatör tarafında düzenlendi:
Haluk da bazen cok manasiz konusuyor. Neymis sag bek transferi cepteymis, peki neden imzalar atilmiyor o zaman deyince diyor ki orta saha icin yapilacak transfer sag bek transferini belirleyecek.

Ne alaka la? Simdi orta sahaya Assignon ile anlastik diyelim 8 milyona, orta saha icin bu butceden mi kisiyoruz kim yapiyor bu butceyi yav? Senin totalde verebilecegin para az cok bellidir, ona gore liste hazirlamisindir. Orta saha icin 20 milyon euroluk oyuncu bakiliyorsa, B plani 10 milyon euroluk futbolcu degildir mantiken. Simdi A plani tutmayinca sag beke bu defa 15 milyon euroluk oyuncu mu bakacagiz?
O parasal anlamda değilde oyuncu tiplemesi açısından söylüyor olabilir. Orta saha 6 mı olacak 8 mi ona göre defans özellikleri daha yüksek bir bek mi olacak ofansif olarak daha etkili bir bek mi olacak konusu olabilir.

Evet ama o 15'in üstüne ne kadar bonus ödedik, kira bedellerinden pay veriyor muyuz, Atalanta opsiyonu kullanınca ne kadarı oyuncuya ne kadarı Roma'ya gidecek hiç bilmiyoruz. Muhtemelen kar etmiyoruz ama zarar da etmiyoruz
Zarar etmeyelim de onemlisi o, kar edersek de guzel ticaret etmis oluruz.

Gitme dur ne olursun
Gitme kal yalan söyledim
Doğru değil ayrılığa daha hiç hazır değilim
Aramızda yaşanacak yarım kalan bir şeyler var
Gitme dur daha şimdiden deliler gibi özledim

Sen iki senedir sampiyon oluyorsun, CL gelirleri + sponsor gelirleri rekor rakamlara ulasmis . Bana hala kiralik sag bek kiralik orta sahadan bahsedeni vurmak lazim. Parayi basip tapusuyla oyuncu getirsinler artik, kiralik miralik gecti o donemler.

Almayalim diyorum bende isterse onunde Cafu olsun bize ne? Bize oynayan adam lazim, surekli yedek kalmis birine hic gerek yok.
İyide top class bir klüpten yedek oyuncu alıyosun bence bi problem yok. Sana gelmeden önce Davinson'da Tottenhamda en az Mukilele kadar oynuyordu.

İcardide yedekti. Torreira'da yedekti . Keşke çekip Hakimi alsak bende onu isterim,Boey'den daha üst seviye bi adam bu

İyide top class bir klüpten yedek oyuncu alıyosun bence bi problem yok. Sana gelmeden önce Davinson'da Tottenhamda en az Mukilele kadar oynuyordu.

İcardide yedekti. Torreira'da yedekti . Keşke çekip Hakimi alsak bende onu isterim,Boey'den daha üst seviye bi adam bu
Sag bek icin ust seviye bir oyuncu olmadi Mukiele hic. Potansiyeli olan ama tavan yapmamis bir oyuncu konumunda. Torreira kendi capinda ust seviyelere cikti, Icardi'yi anlatmaya gerek yok. Bu kiyaslama o bakimdan dogru bir kiyas degil. Sag beke gider Hakimi cekersin, dersin ki, 2 senedir rotasyon oyuncusu oldu artik bizim alma sansimiz var o farkli olur ona birsey demem. Mukiele oyle biri degil.

Sen iki senedir sampiyon oluyorsun, CL gelirleri + sponsor gelirleri rekor rakamlara ulasmis . Bana hala kiralik sag bek kiralik orta sahadan bahsedeni vurmak lazim. Parayi basip tapusuyla oyuncu getirsinler artik, kiralik miralik gecti o donemler.
Tesisleşme de paralelinde ilerlediği için normal görmek lazım.

Sag bek icin ust seviye bir oyuncu olmadi Mukiele hic. Potansiyeli olan ama tavan yapmamis bir oyuncu konumunda. Torreira kendi capinda ust seviyelere cikti, Icardi'yi anlatmaya gerek yok. Bu kiyaslama o bakimdan dogru bir kiyas degil. Sag beke gider Hakimi cekersin, dersin ki, 2 senedir rotasyon oyuncusu oldu artik bizim alma sansimiz var o farkli olur ona birsey demem. Mukiele oyle biri degil.
Tarz olarak baktığında oyun sistemimizde çok işimize yarayan Boey ile aynı ve güncel durumda daha iyisi

Haklısın ama Ndombele Oliviera tarzı oyuncu getireceklerse bence kiraliktan devam en mantıklısı.Sonra tapusundan cikabilmek adına 4 dönüyoruz.Siru şu: Zaha kiralık gelmiş olsaydı .Tapusunu alirmiydin??Genç oyuncular konusunda hemfikiriz.

Kulüpte milyar euro var

Sağbeki kiralık almaya çalışıyoruz,bats bonservissiz,oğuza doğru olsa da para saçmıyoruz,kanat ve 10 no ismi geçmiyo

Burnuma kötü kokular geliyo

Dursun ve dursuncular ahirette iki elim yakanızda olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt