Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 14.751
- 15.435
- 2.323
Nurettin Abramat
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Noldu mevzu neBan yeme riski olmasa bir sey derdim de neyse kulubun gelirleri son derece iyiyken ne kiralık oynamamış sağ beki ya paraları kulüp için harcayın kardeşim.
Kiralik mukiele istememize sinirlendim yav kulüpte gelirlerin zirvede olduğu dönem hala sağ beke dogru durust oynamamış kiralık adam kovalıyoruz.Noldu mevzu ne
Mukiele isterim ama uyluk sakatlığından 130-140 gün sakatlamış geçen sene. Gelip 2 sprinte aynısı olacaksa vay halimize. Sağlamsa gelsin akarı yok kokarı yokKiralik mukiele istememize sinirlendim yav kulüpte gelirlerin zirvede olduğu dönem hala sağ beke dogru durust oynamamış kiralık adam kovalıyoruz.
10 vaadinden 9'unu tutmamış kişiden ne bekleniyordu ki...Kiralik mukiele istememize sinirlendim yav kulüpte gelirlerin zirvede olduğu dönem hala sağ beke dogru durust oynamamış kiralık adam kovalıyoruz.
Kiralık istemem psg 10-15 milyon opsiyon koydurur onuda almazlar adamı boşa oynatmış olacağız yineMukiele isterim ama uyluk sakatlığından 130-140 gün sakatlamış geçen sene. Gelip 2 sprinte aynısı olacaksa vay halimize. Sağlamsa gelsin akarı yok kokarı yok
kiralık ben de istemem, ops 7-8 civarı olmayacaksa gerek yokKiralık istemem psg 10-15 milyon opsiyon koydurur onuda almazlar adamı boşa oynatmış olacağız yine
bjknin alacağı türde adamlara karşıyım.tapusuyla bizim olmalı ve kaliteli olmalı sagbek de ortasahadaBan yeme riski olmasa bir sey derdim de neyse kulubun gelirleri son derece iyiyken ne kiralık oynamamış sağ beki ya paraları kulüp için harcayın kardeşim.
Smith gelmez buraya rtaşMuslera
Mukiele davinson nelsson köhn
Torreira hojbjerg
Ziyech smith-rowe barış
İcardi
Offffffff
Hojbjerg yem hedef Taylan.
14 yabancı gelecek reis öyle ya da böyle.Zaha kalacak gibi durmaya başladı. Ziyech de kalırsa yabancı kontenjanı işini nasıl çözeceğiz? Davinson-Nelsson da ikisi birden kalacak diyorlar... Ziyech'i mi satacağız acaba?
Muslera-Davinson-Nelsson-sağ bek-Köhn-Torreira-orta saha-Mertens-Ziyech-Zaha-Icardi-Batshuayi(?) ile 12 tamamlandı. Başka yabancı kanat yok, başka yabancı orta saha veya Mertens alternatifi yok. Sağ ve sol bek yedekleri yerli olmak zorunda...
Olveira-Zaniolo-Tete-Dubois-Ross-Yusuf falan göndereceğiz bir de...
Veya TFF seçiminden sonra 14 yabancıya çıkartacaklar...
Yedek kulübesini mabadıyla aşındırmaya devam etsin o vakitSmith gelmez buraya rtaş
Armudun sapı üzümün çöpü pazarlığında bizimkilerBissaka 13-15€ bonservis aralığında geliyorsa dakka saniye düşünmem alırım, Boey 30€ sattık bu adam Boey'i donunda sallar.
İşte şöyle bir durum var renktaşım, belli ki Okan Hocanın 1. tercihi alınmadı çoğu mevkiye (Angelino gibi 1. tercih olup Okan Hocanın katkı alamadığı transferler de var tabii)ben futbolcuk ikna konusunda yazdım renktaş.