Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Para mı var ?Neden 800 milyon tl zarar öngördük o zaman bütçede?
800 milyon TL zarar ön görülen bütçe amatörlerin derneğin bütçesi. Orada derneğin, Sportif Aş'ye borcundan dolayı kanunen işlemesi gereken bir faizde olduğu için o zarar görülüyor. Mesela Kemerburgaz derneğin üzerindeyse ki öyle biliyorum dernek o tesisi Sportif Aş'ye kiralayacak ve derneğin borcundan düşecek gibi şeyler var.

Bizde öyle gençlerin kendini ispatlamaya zor bir mcburilik olmadan ben şans bulabileceklerine inanmiuorum kolay kolay
Furkan için bizzat dua etmek lazım,kampa alınmazsa psikolojisi bozulacak.kafayi yiyo kendini göstermek icin.milli takim aşkı var acayip,kaptan şu an ve ege kupasını aldirdi kışın.en çok bu çocuk hakediyo destegi

800 milyon TL zarar ön görülen bütçe amatörlerin derneğin bürçesi. Orada derneğin, Sportif Aş'ye borcundan dolayı kanunen işlemesi gereken bir faizde olduğu için o zarar görülüyor. Mesela Kemerburgaz derneğin üzerindeyse ki öyle biliyorum dernek o tesisi Sportif Aş'ye kiralayacak ve derneğin borcundan düşecek gibi şeyler var.
Buarada dernek demişken yeni öğrendim daha biz her sene derneğe Arma için para ödüyormuşuz.GS arması bize değil derneğe aitmiş

barış'a 30 dahi verilse satılmamalı

ama aynı paraya floryayı vermeğe dünden razı olanlar barışı 15e bile satar
Şimdi çok da şey yapmamak lazım Barış Alper & Boey filan artık kim olursa bizim lig için 30 mil.€ acayip para hele ki daha Ocak ayında 30 mil.€ bonservis ile Boey şimdi 6 ay sonra bir 30 mil.€ bonservis daha Barış Alper den gelirse çok çok güzel para

30 mil.€ kritik bir sınır benim için Türk futbolu için, 20 mil.€ için aynı şeyi söylemem 25 mil.€ için oturur pazarlık yapılır ama 30 mil.€ civarını bulursa Türkiyede herhangi bir oyuncu için güzel bonservis

Mevcut kadro lige hala çok fazla bizim.orta saha ve sağ bek istememizin nedeni avrupada başarı.Olursa sl de en azından son 16 yapmak.Daha fazla maç yapılacak galibiyet parası arttı.Stad gelirleri artacak.Yonetimin yapacağı veya yapmayacağı transferler avrupada basarinistiyorlar mi onu gösterecek

Buarada dernek demişken yeni öğrendim daha biz her sene derneğe Arma için para ödüyormuşuz.GS arması bize değil derneğe aitmiş
Dernek zaten GS derneği değil mi? Normal o bir ara eğitim vakfına ödeme oluyordu sanırım. Yoksa dernek bir cepten diğer cep olayı aslında.

Son düzenleme:
Evet en kötü hesap 800m ediyor m2 fiyatlarına bakınca rtaş... TL cinsinden yazacaktım da sıfırları sayarken gözlerim bozuldu helal et

Şimdi Ali biraz bahsedicem bildiğim kadarı ile;

-Toplam inşaat alanı 97.000 m2

-Metre kare fiyatı 7.000 dolar satış için(minumum)

-Toplam 679 milyon euro bir ciro bekleniyor total

Şuan düşünülen sistemde bunun yarısı bizim olacak;
Yani 335.500.000 euro kasamıza girecek net

Biz bunun 70 milyon eurosunu nakit istiyoruz ki BB işi bitsin daha sonra elimizde 200-250 milyon euroluk ev kalıcak…

Özür dileriz lig rekoru kirdirdigimiz ve neredeyse 4-5 sezonluk yayın geliri kadar parayı bir topcudan kazandirgimiz icin
fellik fellik sağ bek arıyoruz
assignon a bile 12 istiyorlar
boey'in parasını aldık da noldu nereye gitti, bbden çıkacağız yalanını kapatmaktan başka bir işe yaramadı

Bu arada 15 milyon bonservis filan konuşulacaksa, Bissaka konusu kapatılsın bir zahmet. Alternatifi diye lanse edilen, olası maliyeti epey yüksek Assignon' u tutmadığım için 8-10 milyon verilsin diyordum ama o kadar da değil artık. Adam o parayı eder bence, EPL takımlarından biri de verip alır muhtemelen.

Kendi seviyesine uygun bek oyuncusu bulmakta bizim kadar zorlanan başka bir kulüp yoktur herhalde. Hep diyorum; Sacha' nın gitmesi sürpriz değildi, en fazla 6 ay sonra yine gidecekti zaten. Hazırlığın çoktan yapılmış olması gerekirdi. Ara transferde yapılacak hamle, gerekirse ederi 2 iken 3 verilecek bir oyuncu olmalı, tutmama ihtimaline karşı da alternatifi o zamandan hazır edilmeliydi. Assignon' dan başkasını bulamayıp, son anda yine isimli diye 'leş' in biri için kontenjan, zaman ve para harcamak, tam bir iş bilmezlik örneğidir; lafım kime gidiyorsa gitsin.

Şimdi Ali biraz bahsedicem bildiğim kadarı ile;

-Toplam inşaat alanı 97.000 m2

-Metre kare fiyatı 7.000 dolar satış için(minumum)

-Toplam 679 milyon euro bir ciro bekleniyor total

Şuan düşünülen sistemde bunun yarısı bizim olacak;
Yani 335.500.000 euro kasamıza girecek net

Biz bunun 70 milyon eurosunu nakit istiyoruz ki BB işi bitsin daha sonra elimizde 200-250 milyon euroluk ev kalıcak…
m2 fiyatı o kadar az değil de neyse konuyu kirletmeyelim

Futbol hunharca büyüyor

Dünün bedellerini yarının bedelleriyle karşılaştırmayın

Doğru yönetilirsek her dönem 15-20şer m verip bir iki oyuncu alacak seviyeye gelmemiz çok yakın

Tabii ki satışlar da bunun parçası herkesin bir ederi var ama elimizdeki assetlerin crown jewel statüsünde olanı Florya'dan sonra Barış'tır

Birini ham yapacaklar zaten öbürüne bari sahip çıkalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt