Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.204
- 17.861
- 2.228
Bizde öyle gençlerin kendini ispatlamaya zor bir mcburilik olmadan ben şans bulabileceklerine inanmiuorum kolay kolayBu 4nu en iyisi amabunları kaybedersek üzülürsün
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizde öyle gençlerin kendini ispatlamaya zor bir mcburilik olmadan ben şans bulabileceklerine inanmiuorum kolay kolayBu 4nu en iyisi amabunları kaybedersek üzülürsün
30 a seni satabilirizbarışa teklıf gelırse tabi ki satılmalıdır
30 a falan
800 milyon TL zarar ön görülen bütçe amatörlerin derneğin bütçesi. Orada derneğin, Sportif Aş'ye borcundan dolayı kanunen işlemesi gereken bir faizde olduğu için o zarar görülüyor. Mesela Kemerburgaz derneğin üzerindeyse ki öyle biliyorum dernek o tesisi Sportif Aş'ye kiralayacak ve derneğin borcundan düşecek gibi şeyler var.Para mı var ?Neden 800 milyon tl zarar öngördük o zaman bütçede?
Furkan için bizzat dua etmek lazım,kampa alınmazsa psikolojisi bozulacak.kafayi yiyo kendini göstermek icin.milli takim aşkı var acayip,kaptan şu an ve ege kupasını aldirdi kışın.en çok bu çocuk hakediyo destegiBizde öyle gençlerin kendini ispatlamaya zor bir mcburilik olmadan ben şans bulabileceklerine inanmiuorum kolay kolay
Buarada dernek demişken yeni öğrendim daha biz her sene derneğe Arma için para ödüyormuşuz.GS arması bize değil derneğe aitmiş800 milyon TL zarar ön görülen bütçe amatörlerin derneğin bürçesi. Orada derneğin, Sportif Aş'ye borcundan dolayı kanunen işlemesi gereken bir faizde olduğu için o zarar görülüyor. Mesela Kemerburgaz derneğin üzerindeyse ki öyle biliyorum dernek o tesisi Sportif Aş'ye kiralayacak ve derneğin borcundan düşecek gibi şeyler var.
Özür dileriz lig rekoru kirdirdigimiz ve neredeyse 4-5 sezonluk yayın geliri kadar parayı bir topcudan kazandirgimiz icinBoey'i de böyle böyle sattırdınız
Satacak topçumuz yok bizim
Şimdi çok da şey yapmamak lazım Barış Alper & Boey filan artık kim olursa bizim lig için 30 mil.€ acayip para hele ki daha Ocak ayında 30 mil.€ bonservis ile Boey şimdi 6 ay sonra bir 30 mil.€ bonservis daha Barış Alper den gelirse çok çok güzel parabarış'a 30 dahi verilse satılmamalı
ama aynı paraya floryayı vermeğe dünden razı olanlar barışı 15e bile satar
Dernek zaten GS derneği değil mi? Normal o bir ara eğitim vakfına ödeme oluyordu sanırım. Yoksa dernek bir cepten diğer cep olayı aslında.Buarada dernek demişken yeni öğrendim daha biz her sene derneğe Arma için para ödüyormuşuz.GS arması bize değil derneğe aitmiş
Evet en kötü hesap 800m ediyor m2 fiyatlarına bakınca rtaş... TL cinsinden yazacaktım da sıfırları sayarken gözlerim bozuldu helal et
fellik fellik sağ bek arıyoruzÖzür dileriz lig rekoru kirdirdigimiz ve neredeyse 4-5 sezonluk yayın geliri kadar parayı bir topcudan kazandirgimiz icin
m2 fiyatı o kadar az değil de neyse konuyu kirletmeyelimŞimdi Ali biraz bahsedicem bildiğim kadarı ile;
-Toplam inşaat alanı 97.000 m2
-Metre kare fiyatı 7.000 dolar satış için(minumum)
-Toplam 679 milyon euro bir ciro bekleniyor total
Şuan düşünülen sistemde bunun yarısı bizim olacak;
Yani 335.500.000 euro kasamıza girecek net
Biz bunun 70 milyon eurosunu nakit istiyoruz ki BB işi bitsin daha sonra elimizde 200-250 milyon euroluk ev kalıcak…
İstiyorlar diye alacak değiliz.fellik fellik sağ bek arıyoruz
assignon a bile 12 istiyorlar
boey'in parasını aldık da noldu nereye gitti, bbden çıkacağız yalanını kapatmaktan başka bir işe yaramadı