Sıddık Saraylı
10 Numara!
- 11 Temmuz 2019
- 10.915
- 7.664
- 823
Bu mesaj nedir?Ajax ne kafayı yiyordur ha. Şimdi Ajax oyuncusu olarak İngiliz birine 50 milyona çakacaklardı topçu 13 milyona geri döndü![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu mesaj nedir?Ajax ne kafayı yiyordur ha. Şimdi Ajax oyuncusu olarak İngiliz birine 50 milyona çakacaklardı topçu 13 milyona geri döndü![]()
Satıp bktan bi oyuncuya Cenk Ergun senelik 5 milyona bağlar yada 6-7 tane dandik abuk subuk birilerini getirir. Satılmasın. Transfer meraklısı olmayalım her zamanki gibiBonuslarla 40dan aşağı satanı öpsünler 33+7 gibi satılmalı yüzde 15 de satıştan pay
Bizim yönetim sıcak parayı görünce dayanamaz yoksa ben de satılmasını asla istemiyorumSatıp bktan bi oyuncuya Cenk Ergun senelik 5 milyona bağlar yada 6-7 tane dandik abuk subuk birilerini getirir. Satılmasın. Transfer meraklısı olmayalım her zamanki gibi
Fenerde böyle bi oyuncu olsa ve 40a satsalar sevinirim. Hem yerli hem yetenekli hem karakterli
Sozlesmesini yeni uzattik cok paralari varsa gelsinler bakalim.Kaan Ayhana süpriz bir teklif gelecegini düsünüyorum ya Almanya'dan ya da Italya'dan
Neyse dun mac oynandi bitti ve geride kaldi. Artik biz yine sag bek ve orta saha isine yogunlassak? Su sag beki bari haftaya getirseler.
Iyi bir fussballci degil o cocuk maks Kenan Karaman seviyesiBeşiktaş Yusuf Kabadayı transferinde ilerlemiş baya çocuk Galatasaraylı göz göre göre niye bırakıyoruz acaba hemde Fatih Demireli varken
Düşük ücrete denemeye değerdiIyi bir fussballci degil o cocuk maks Kenan Karaman seviyesi
sag bek degil miydi o cocukIyi bir fussballci degil o cocuk maks Kenan Karaman seviyesi
Sag bek oynuyordu sol acik forvete evrildisag bek degil miydi o cocuk
8 no olmadanda ettik. Saglam 8 no ve bek ile cl de basarili oluruz onu de.Zaha önümüzdeki sezon lige damga vuracak cidden bak sadece zaha ve ziyech full konsantre olsun birtane 8 numara gelsin bu ligi domine ederiz