Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barış bu sene gitmese bile seneye gidecek. Keremin de bu sene gitme ihtimali yüksek durum böyleyken Oğuz'u kaptırma lüksümüz yok. 1 sene Barış Alper'in arkasında rotasyon oyuncusu olur sonra ilk 11e monte ederiz o gelişimi gösterirse. 5-6m euro da çok para değil cimrilik yapmasın bitirsin yönetim şu işi.

Bonuslarla 40dan aşağı satanı öpsünler 33+7 gibi satılmalı yüzde 15 de satıştan pay
Satıp bktan bi oyuncuya Cenk Ergun senelik 5 milyona bağlar yada 6-7 tane dandik abuk subuk birilerini getirir. Satılmasın. Transfer meraklısı olmayalım her zamanki gibi

Fenerde böyle bi oyuncu olsa ve 40a satsalar sevinirim. Hem yerli hem yetenekli hem karakterli

Satıp bktan bi oyuncuya Cenk Ergun senelik 5 milyona bağlar yada 6-7 tane dandik abuk subuk birilerini getirir. Satılmasın. Transfer meraklısı olmayalım her zamanki gibi

Fenerde böyle bi oyuncu olsa ve 40a satsalar sevinirim. Hem yerli hem yetenekli hem karakterli
Bizim yönetim sıcak parayı görünce dayanamaz yoksa ben de satılmasını asla istemiyorum 💛❤️

Kaan Ayhana süpriz bir teklif gelecegini düsünüyorum ya Almanya'dan ya da Italya'dan

Neyse dun mac oynandi bitti ve geride kaldi. Artik biz yine sag bek ve orta saha isine yogunlassak? Su sag beki bari haftaya getirseler.

Guirassy -> Dortmund
Füllkrug kaliyor

Moukoukou -> PL veya Paris
Haller -> jk veya fb olabilir diye düsünmekteyim

Beşiktaş Yusuf Kabadayı transferinde ilerlemiş baya çocuk Galatasaraylı göz göre göre niye bırakıyoruz acaba hemde Fatih Demireli varken

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt