Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
40 milyon flan aliriz ins
Bu bağlamda ;anlamadığım tek husus muhalefet neden her dönem bu kadar celallenip yönetimin üzerinde baskı kurmaya çalışıyor ya da diğer bir değişle yıldırmaya çalışıyor anlam veremiyorum.Doğal olarak ta senin dediğin gibi sürekli tarihler üzerinden oyunlar oynanıyor.Geçen seneyi sağlam kar/fayda oranıyla kapattık.Tabiiki girdi de çok ama .Bu celallenmenin ana kaynağı nedir bir türlü anlam veremiyorum.Gerçek amaçları ne?dünkü divandan sonra ikna olduğum şeyler
6 temmuz kongresi yönetimin/başkanın tek gündemi şimdilik. diğer her şey kenarda . ANORMAL gerginlerdi dün bu konu özelinde.
o yüzden o kongre sonucuna kadar en ufak iş görmeyiz diye düşünüyorum (Bonservisi yüksek işlerden bahsediyorum)
ben cidden bu arada trasnferde doğru isimlere gittik ama TR ye ikna olmaz gibiler diye bakıyorum. Thuram Juve'ye kitlenmiş mesela - Fofana benzeri işler olabilir (gerçi turnuvada bir şeyy aptı mı - bu adam alınır dedirtti mi kendine baba kulüplere tartışılır)a da Erden’i gel biz ettik sen etme diye ikna edip başa geçirsinler
Saka var o mevkide orası zor. Manu daha gerçekcisezon boyu içimden umduğum teklif arsenal olur - oda olursa tabi - daha alt seviyeye hiç bir şekilde gitmemeli.
UTD bile gitmemeli derim . BAY gidecekse yıkıp geçeceği takıma gitmeli - Arsenal o konuad EPL özelinde uygun takım.
öyle iş olursada 40-45 istenir - arsenal forması bile alınır.
böyle ekstrem bir teklif durumu haricinde kalmalı.
Bu bağlamda ;anlamadığım tek husus muhalefet neden her dönem bu kadar celallenip yönetimin üzerinde baskı kurmaya çalışıyor ya da diğer bir değişle yıldırmaya çalışıyor anlam veremiyorum.Doğal olarak ta senin dediğin gibi sürekli tarihler üzerinden oyunlar oynanıyor.Geçen seneyi sağlam kar/fayda oranıyla kapattık.Tabiiki girdi de çok ama .Bu celallenmenin ana kaynağı nedir bir türlü anlam veremiyorum.Gerçek amaçları ne?
sağ değil martinelli yerine Sol olarakta baktım - ikisinide oynuyor adam çatır çatırSaka var o mevkide orası zor. Manu daha gerçekci
ben cidden bu arada trasnferde doğru isimlere gittik ama TR ye ikna olmaz gibiler diye bakıyorum. Thuram Juve'ye kitlenmiş mesela - Fofana benzeri işler olabilir (gerçi turnuvada bir şeyy aptı mı - bu adam alınır dedirtti mi kendine baba kulüplere tartışılır)
Hojbjergde italya önceliğim diyor (TR istemediğindendir - yoksa bir Milan bziden üstün ortam değil)
fakat Erden Timur konusunda : dünkü divan kurulu o kadar net kanıtladıki bana en doğrusunu yaptığını - dünkü ortam ve çıkılan agresyon seviyesinde bulunmamak - o ortamdan uzaklaşmak erden timur ve GS 'deki gelecği için en olumlu iş oldu.
Solda oynatırlar...Saka var o mevkide orası zor. Manu daha gerçekci
haklı mlsf bu konuda
netoyu alacaklarSolda oynatırlar...
tamamen katılıyorum - biraz "biz / ben yaptım"cılık havası var ...Uzaklaşmadan ziyade uxaklaştırıldı desek daha doğru olur bence abi.
Yönetimi ayrı divanı ayrı çakallık peşinde.
Arsaları doğru düzgün değerlendirebileceklerini düşünmüyorum ve bu konuda çok sinirliyim . Geçmişte yaptıkları yapacaklarının teminatı olan bir başkan var başımızda ve muhalefet de kalmadı kulüp içinde Erden sonrası.
Kibirle hareket ediyorlar. İçi boş söylemler ama yine icraat de 2016 model Dursun hareketleri.
Alameti farika sende değildi işte. Kabul et ve başarının tadını çıkar kenarda dur. Ekibin çalışkan ise iyisin değilse ancak içeride kaş çatarsın.
haklı mlsf bu konuda
Sevgili Can; mevcut Ali Koç durumlarını nasıl çözebilirsin ki? Erden Timur çıktı sadece Lale orta olayını belgeleriye ortaya tamda masanın ortasına koydu.üzerinden kaç ay geçti Tık var mı?Şuan herhangi biriside olsa bu konuda gelişme kaydedebilirmi sence? Başkandan bu bağlamda nasıl bir done alabilirsin .Daha öncede konuştuk bunları nasıl bir çözüm bekliyorlar.Muhalefeti ben haklı buluyorum bu arada... adam çıkıp "siz çalacaksın çırpacaksınız yokedeceksiniz geleceği" demiyor ama öyle demiş ibi yerden yere vuruluyor.
adam DİVAN üyesi olduğu camiada haklı soru soruyor ve karşılığı aylardır "kapım açık" oluyorsa muhalefet etmekte haklıdır...üstüne tüm salon adama laf etti ki finansal konularda en ufak riskin alınmasını istemeyen bir üye o - adacı şarapçı tayfadanda değil. bazen abartsada doğru soru soran birisi.
diğer dedeler zaten 2 cümle söyleyip basıp gitti - kendilerince şov yaptılar.
Divan ortamının konusu sportif değil - olmamalıda o kadar - GS kültürü / efendilik ve aşılmaması gerekn sınırlar (ali koç durumları yani) ve kulübün ekonomisi üzerine olmalı - dün çıkıp trasnfer falan filan diyenleri tıraş... çok anlıyorlar futboldan sanki. orda da Galatasaray'ın gerçekten Florya'dan başka ekonomik sınıf atlamasını yapacak hareketi yok.. Rİvayı mahfettik çünkü 10 sene önce belli bu. Benzer durum olmasın diye oraya bağlayarak (çünkü Riva anlaşmasıda Drusun dönemi) bu kadar hassaslar - ki haklı yaklaşımdır - açık uç - sakat durım olmasın isteğidir. Normal ve sorulması gerekenler olarak bakıyorum.