- 10 Haziran 2019
- 10.007
- 8.574
- 873
Özelden yaz alperciğimCevap hakkimi sakliyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Özelden yaz alperciğimCevap hakkimi sakliyorum.
Mctominay geliyorsa hojberge gerek yok mc gelmeliGelirse McTominay'in yerinde.
Boey mesela yildiz miydi ya da soyle deyim, kendisini EPL veya Serie A'da kanitlamis oyuncu muydu? Hayir, biraz sabrettik o da masallah ikinci sezonunda zimba gibi hazirladi kendini ve formayi kapti. Senin sagbek ilk once defans yapmasini bilecek, adami tutacak, hizli olacak, terse kademe anlayisi iyi olacak, top bizdeyken hucuma destek verecek. Bu durumda biraz beyin, ama diger ozelliklerin cogu fizik/atletik yapisina bagli olacak. Boyle oyunculari Fransa liginde hep bulursun. Elbet biraz tecrubeli olunca daha kolay adapte olur, daha cabuk katki verebilir bunlara eyvallah ama takimin maas butcesini sagbeke veya solbeke gore de ayarlamayalim yahu.
€18m'ye alır kaçarım da herifi buraya gelmeye ikna etmek zor olurİkisi de ilk çıkış yakaladığı dönemde K.Thuram dan daha büyük potansiyel olarak görülüyordu ama çok daha dengesiz versiyonu gibi K.Thuram ın
Hani Etebo bazen kamikaze koşular yapardı ya topla birlikte M.Kone bunun daha teknik dripling versiyonunu yapıyor
Eğer yeteneğe yatırım yapacaksak K.Thuram dan daha yetenekli bana kalırsa.
Rheinische Post @rponline adlı Twitter sayfasında M.Kone için M'Gladbach 18 mil.€ bonservis belirlediği yazmıştı geçen hafta
Bizi ilgilendirmezGsden ümidi kestim
Gsden ümidi kestim
Gsliliği bırakanlar bile var
Bunu diyen biri namus hudutlarından uzaklaşmıştır
Gsliliği bırakanlar bile var
Gsmize yakışan transferler ile tekrar canlanacağız ağabey
Bunu diyen biri namus hudutlarından uzaklaşmıştır
yazıklar olsun dostumGsmize yakışan transferler ile tekrar canlanacağız ağabey
tekrar çık buralar pek tekin değilyazıklar olsun dostum
10 dkdır dışardan okuyordum giriş yaptım