Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizim BAYERN ile hazırllık maçları ne oldu - hani HASILAT alacağımız...

kutupirt oldu galiba ?

eyüp yıldızın yayına otomatik döndü eski açıktan sonra

adam Roberto Firmino falan diyor - adam fotomaçın vücut bulmuş hali gibi yav

zanyolo sezon acilisina gelmeli

1 hafta komando egitimine tabii tutulmali

sonra istedigimiz ücreti getirmek suretiyne s….. olup gidebilir
adamın ayağında kırık vardı

hatta geçen gün galiba 1 foto paylaşmış - 1 dk içinde silmiş değnekli foto falan olduğu için.

transfer etkilemesin diye

Kongre sonrası alırsa yetkiyi para akıtır mı? Yoksa çingene pazarlığına devam eder mi?

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Reis para akıtma diye bir şey yok bak yukarıdan aşağıya tarihte para verenleri yazayım.

Özhan Canaydın
Abdürrahim Albayrak
Erden Timur

Başka yok ya cidden yok, cüzi bedeller verenler vardır ama para verdi diyeceğim kişiler bunlar. Albayrak ne kadar geri aldı onu bilmiyorum ama Canaydınla Timur ciddi paralar hibe ettiler.

Yaptıkları nakit gereken anlarda o nakit akışını sağlamak en fazla, BB varken o da zor zaten. İlk sene Erden sağladı bunu ikinci sene Erden’i pasifize etiler adam sadece Florya’ya baktı, ocak ayında Boey gitti de maaşları ödedik.

Kulüplerin bilançolarında gelir sonradan geliyor genelde ama gider önceden beri var. Şu an işte stattan sezon öncesi iyi para geliyor da şu haziran ödemesi rahatça yapılıyor tek fark bu.

Geçen sene bu kısıtlıydı ET gitti 1 ay sponsor aradı o yüzden transfer süreci geç başladı yani önce bütçe yarattık. Şu an iki seçenek var ya florya peşinatından BB kapanacak, kullanamadığımız parayı kullanacağız ya da oyuncu satacağız, sıcak paranın fazla olduğunu sanmıyorum gün itibarıyle.

Reis para akıtma diye bir şey yok bak yukarıdan aşağıya tarihte para verenleri yazayım.

Özhan Canaydın
Abdürrahim Albayrak
Erden Timur

Başka yok ya cidden yok, cüzi bedeller verenler vardır ama para verdi diyeceğim kişiler bunlar. Albayrak ne kadar geri aldı onu bilmiyorum ama Canaydınla Timur ciddi paralar hibe ettiler.

Yaptıkları nakit gereken anlarda o nakit akışını sağlamak en fazla, BB varken o da zor zaten. İlk sene Erden sağladı bunu ikinci sene Erden’i pasifize etiler adam sadece Florya’ya baktı, ocak ayında Boey gitti de maaşları ödedik.

Kulüplerin bilançolarında gelir sonradan geliyor genelde ama gider önceden beri var. Şu an işte stattan sezon öncesi iyi para geliyor da şu haziran ödemesi rahatça yapılıyor tek fark bu.

Geçen sene bu kısıtlıydı ET gitti 1 ay sponsor aradı o yüzden transfer süreci geç başladı yani önce bütçe yarattık. Şu an iki seçenek var ya florya peşinatından BB kapanacak, kullanamadığımız parayı kullanacağız ya da oyuncu satacağız, sıcak paranın fazla olduğunu sanmıyorum gün itibarıyle.
Ben sırf Erden gitti transfer yapamıyorlar dedirttirmemek için gözü karartır demiştim ama onuda yapmadı. Yoksa kendi parasını senin dediğin gibi akıtmaz üstad.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt