- 11 Aralık 2009
- 18.324
- 11.120
- 1.998
Zaha' ya yazık olur; burada yaşadığı Cehennem azabına karşılık az bile maaş alıyor. En iyisi, @Hayri Cund ödesin...tazminatı tete ödemezse zaha ödesin
çok maaş alıyor zaten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaha' ya yazık olur; burada yaşadığı Cehennem azabına karşılık az bile maaş alıyor. En iyisi, @Hayri Cund ödesin...tazminatı tete ödemezse zaha ödesin
çok maaş alıyor zaten
Kongre sonrası alırsa yetkiyi para akıtır mı? Yoksa çingene pazarlığına devam eder mi?Yetki kongresine kadar transfer yapılmayacağını biliyorduk da bari yalan söylemeseydin Dursun.
Yalana meraklı olduğunu ali koçla atışmalarında kanıtlamadı mı zatenYetki kongresine kadar transfer yapılmayacağını biliyorduk da bari yalan söylemeseydin Dursun.
İnanmıyorum inanmıyorum inanmıyorum inanmıyorumHayatimdaki ilk flörtümün 2011’de bu forumdan oldugunu biliyor muydunuz
Oğlu tomassoyu keramettin abi evlatlık edinse,çocuğa forumca bakar büyütüruz bence.cirodan daha tatlızanyolo sezon acilisina gelmeli
1 hafta komando egitimine tabii tutulmali
sonra istedigimiz ücreti getirmek suretiyne s….. olup gidebilir
cirodan daha tatlı bir ufaklık yok yeryüzünde.Oğlu tomassoyu keramettin abi evlatlık edinse,çocuğa forumca bakar büyütüruz bence.cirodan daha tatlı
Hahahhaha,dimitri ezer geçer yacirodan daha tatlı bir ufaklık yok yeryüzünde.
adamın ayağında kırık vardızanyolo sezon acilisina gelmeli
1 hafta komando egitimine tabii tutulmali
sonra istedigimiz ücreti getirmek suretiyne s….. olup gidebilir
Reis para akıtma diye bir şey yok bak yukarıdan aşağıya tarihte para verenleri yazayım.Kongre sonrası alırsa yetkiyi para akıtır mı? Yoksa çingene pazarlığına devam eder mi?
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
6 temmuzBu yetki kongresi ne zaman ?
Ben sırf Erden gitti transfer yapamıyorlar dedirttirmemek için gözü karartır demiştim ama onuda yapmadı. Yoksa kendi parasını senin dediğin gibi akıtmaz üstad.Reis para akıtma diye bir şey yok bak yukarıdan aşağıya tarihte para verenleri yazayım.
Özhan Canaydın
Abdürrahim Albayrak
Erden Timur
Başka yok ya cidden yok, cüzi bedeller verenler vardır ama para verdi diyeceğim kişiler bunlar. Albayrak ne kadar geri aldı onu bilmiyorum ama Canaydınla Timur ciddi paralar hibe ettiler.
Yaptıkları nakit gereken anlarda o nakit akışını sağlamak en fazla, BB varken o da zor zaten. İlk sene Erden sağladı bunu ikinci sene Erden’i pasifize etiler adam sadece Florya’ya baktı, ocak ayında Boey gitti de maaşları ödedik.
Kulüplerin bilançolarında gelir sonradan geliyor genelde ama gider önceden beri var. Şu an işte stattan sezon öncesi iyi para geliyor da şu haziran ödemesi rahatça yapılıyor tek fark bu.
Geçen sene bu kısıtlıydı ET gitti 1 ay sponsor aradı o yüzden transfer süreci geç başladı yani önce bütçe yarattık. Şu an iki seçenek var ya florya peşinatından BB kapanacak, kullanamadığımız parayı kullanacağız ya da oyuncu satacağız, sıcak paranın fazla olduğunu sanmıyorum gün itibarıyle.