- 26 Kasım 2012
- 185.570
- 258.142
- 5.998
Yarin ugur doganla bulusacagim üstad
İletmemi istedigin bir sey var mi
Yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarin ugur doganla bulusacagim üstad
İletmemi istedigin bir sey var mi
2. Transfer toplantısında transferleri kampa yetiştirmeme kararı çıkmış.
Evet bu bebe feci karizma ve cooldu.aydinin kızı mila gördüğüm en güzel kız bebekti benim.2012-2015 bunlar favoriydi.yektanin oglu ruzgarda çok tatlıydısabrinin sarp değil mi bu yav
sergen...senden şu an fena korkmuş durumdayım.Evet bu bebe feci karizma ve cooldu.aydinin kızı mila gördüğüm en güzel kız bebekti benim.2012-2015 bunlar favoriydi.yektanin oglu ruzgarda çok tatlıydı Ekli dosyayı görüntüle 249948
Sergio'yu da alın
Kadın olsaydım dadı olurdum,bebekleri seviyorum ama cocuklari sevmiyorum.hele şimdikilerle başedilmez.sergen...senden şu an fena korkmuş durumdayım.
bu kadar familya bilinir mi be ya ?
TVde fazla görünüyor diye bildiğim 2 çocuk vardı zaten adam son 10 yılın tüm çocuklarını biliyor.
midsjto o seviye takımlar için müthiş trasnfer.
Bekten kısıp 8'e ekleyelim.Sağ bek 5
Os 8
10 nr 12
bons #olarak
Bence haber çıkmaması iyi,şimdi bissaka ve fofana bitse ve bi anda aciklansa, bunun etkisi muazzam olur.daha iyiBu muhabirler ya mamalandı, yada hiç haber alamıyorlar, hiç ses soluk yok bide aceleye gerek yok gibisinden kpnuşuyorlar. tabi aceleye gerek yok, maddi olarak en güçlü halimizde yine çürüklere elde kalmışlaramı alacaz.
"Magnificospor by Ahmet Cin" de vasat üstü zaten bir şey yoktu ki açıçası heis.Pendik sporda vasattı
Mahmut’un teki korkarım ki
Furkanım demek en sevdiğin oyuncuçükwake geldi mi