Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2. Transfer toplantısında transferleri kampa yetiştirmeme kararı çıkmış.

düzgün isim bile yok - TD başkan her şey 4/4lük kinayesi okuyorum. görselde blurler falan yok.

bakalım Eski açık gibi "trasnfer değil genel olarak yönetim gidişatı kötü - sözlerde zaman tutarlılığı hiç yok" gibi mi gidecekler ..yoksa güzelleme mi yapacaklar "daha 2 gün oldu taraftarı anlamıyorum ben gökhan" diye gözlükleri gergin şekilde çıkarma hareketi mi yapıcak haluk.

sabrinin sarp değil mi bu yav
Evet bu bebe feci karizma ve cooldu.aydinin kızı mila gördüğüm en güzel kız bebekti benim.2012-2015 bunlar favoriydi.yektanin oglu ruzgarda çok tatlıydı
1000008314.webp

Evet bu bebe feci karizma ve cooldu.aydinin kızı mila gördüğüm en güzel kız bebekti benim.2012-2015 bunlar favoriydi.yektanin oglu ruzgarda çok tatlıydı Ekli dosyayı görüntüle 249948
sergen...senden şu an fena korkmuş durumdayım.

bu kadar familya bilinir mi be ya ?

TVde fazla görünüyor diye bildiğim 2 çocuk vardı zaten adam son 10 yılın tüm çocuklarını biliyor.

sergen...senden şu an fena korkmuş durumdayım.

bu kadar familya bilinir mi be ya ?

TVde fazla görünüyor diye bildiğim 2 çocuk vardı zaten adam son 10 yılın tüm çocuklarını biliyor.
Kadın olsaydım dadı olurdum,bebekleri seviyorum ama cocuklari sevmiyorum.hele şimdikilerle başedilmez.

Bu muhabirler ya mamalandı, yada hiç haber alamıyorlar, hiç ses soluk yok bide aceleye gerek yok gibisinden kpnuşuyorlar. tabi aceleye gerek yok, maddi olarak en güçlü halimizde yine çürüklere elde kalmışlaramı alacaz.

Bu muhabirler ya mamalandı, yada hiç haber alamıyorlar, hiç ses soluk yok bide aceleye gerek yok gibisinden kpnuşuyorlar. tabi aceleye gerek yok, maddi olarak en güçlü halimizde yine çürüklere elde kalmışlaramı alacaz.
Bence haber çıkmaması iyi,şimdi bissaka ve fofana bitse ve bi anda aciklansa, bunun etkisi muazzam olur.daha iyi

Geçen sene Strasbourgda oynayan Diarra diye bir orta saha oyuncusunun ismi bizimle geçmişti. Fofana ile birlikte Lige 1'in öne çıkan oyuncularındandı. Ne alemde acaba?

2 sene önce graz maçında hojlund dışında hepimizin dikkatini çeken bi eleman daha vardı prass diye

Çocuk bu sezon 20 gol katkısı vermiş,avusturya milli takımına seçilmiş,sol kanat olmasına rağmen solbek de oynuyo ve bonservisi 12 m euro olmuş

Bizim skaut şefi de karı likelasın

Hiç ses yok ama umarım bir anda bombalar patlar ya sessiz sedasız hallediyorlar yada girişim yok gerçekten.

Alın amrabati gelin beceriksizler. İşin sonu gene dombele tarzı birine çıkacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt