Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 18.660
- 11.088
- 1.838
Yakup salla kazan mı yaptı acaba Doue olabilir mi?
sallama yak up
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yakup salla kazan mı yaptı acaba Doue olabilir mi?
Yeni hiç bi haber ve duyum olmamasına rağmen hergun bu iki gerzegjn dediklerine kulak vereceğime nostalji konusunda takılırım daha iyi
Fazla naz aşık usandırır
Mukiele ile Bissaka epey benzer profiller. Bisakka pahalı geldiği için Mukiele mi alınıyor acaba.
Bissaka, ama zaten fabrizio ile bağlantılı calisan sitedeki haberden ötürü ben bissaka diyorum daha cok,okan hocanin istediği de oyıldızlar sag bek hadisesine ne diyor serg
Yayında haftaya sağ bek transferi bitebilir demişler, sizce kim olabilir amirim bu isim? Sürpriz bir isim görür müyüz yoksa medya da adı geçmiş bir isim mi olacak acabaMesela Mertens boştaydı ama önerilmedi kendisi kulüp aradı ve ikna ile aldık.
Icardi biz almasak muhtemelen kalacaktı.
Nelsson listede falan değildi gittik aldık, Boey yine menajer önerisi ama bunu takımdan ayrılacağının bilgisini vermek gibi düşünelim.
assignonda çok küfrederiz defansiz açıklıktan dolayıBissaka olmuyorsa Assignon olmamalı farklı tarz 2 adam. Mukiele ve Doue daha gerçekci
Oynadıkları takımlar farklı, rakibin takımlarına karşı duruşları farklı. Psg ile Renes’teki adamın rakibe karşı duruşu bir değil.
Olabilir. Bu arada Doue'yi çok izlemedim ama istatistikleri çılgınca. 1'e 1 top kazanması Bissaka ile aynı seviyelerde.Mukiele ile Bissaka epey benzer profiller. Bisakka pahalı geldiği için Mukiele mi alınıyor acaba.
Abi Assignon almak demek orta sahada yine 6'ya yönelecez demek. 2 mevki birbiriyle zıt olucakassignonda çok küfrederiz defansiz açıklıktan dolayı
Assignona kuruş vermem...