Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oynadıkları takımlar farklı, rakibin takımlarına karşı duruşları farklı. Psg ile Renes’teki adamın rakibe karşı duruşu bir değil.
Fransa liginde PSG dahil çoğu takım geçiş oynuyordu senelerdir. Luis Enrique ile bu durum biraz değişmiş olsa da onun döneminde çok az oynamış bu adam zaten.

Burası çok atlet oyunculardan kurulu bir lig olduğu için kendi içindeki karşılaştırmaların standardının olduğunu düşünüyorum.

Surpriz ismi falan gec,mukiele ve assignon da bissaka kadar maliyetli nerdeyse.okan buruk bissaka dediyse alsinlar

Fransa liginde PSG dahil çoğu takım geçiş oynuyor senelerdir. Luis Enrique ile bu durum biraz değişmiş olsa da onun döneminde çok az oynamış bu adam zaten.

Burası çok atlet oyunculardan kurulu bir lig olduğu için kendi içindeki karşılaştırmalar oldukça mantıklıdır.
Katılmıyorum hala maalesef. Çok genel geçer bir tablo. Mukiele mesela 90 dakikada 65 dakika rakibin ceza sahasına yakındır PSG’de oynadığı için. Bunu Rennes gibi bir takımda yapmaya kalksa kanadını 3 maçın 2’sinde otobana çevirirler.

Ama PSG’ye karşı ileri çok çıkamıyorsun.

Bunlar bize Dubois ile sözleşme uzatıp yeni sağ bek diye yutturmasınlar.

Assignon da gelirse batshuayiyle de beraber yine transfer sayımız 0 oluyor

Katılmıyorum hala maalesef. Çok genel geçer bir tablo. Mukiele mesela 90 dakikada 65 dakika rakibin ceza sahasına yakındır PSG’de oynadığı için. Bunu Rennes gibi bir takımda yapmaya kalksa kanadını 3 maçın 2’sinde otobana çevirirler.

Ama PSG’ye karşı ileri çok çıkamıyorsun.
Senin takıldığın noktalar görselleştirilemez. 35 tane maç izlemek ve detaylı yazı yazmak gerekir. Paylaştığım verimli bir önizleme, fazlası değil.

Ben bu istatistik tablosuna baktığımda oyuncu profilinin ne olduğunu çok net okuyabiliyorum. "Stoper özellikleri de taşıyor" dediğim Mukiele'nin alan savunması diğerlerinin çok önünde görünüyor mesela. Tutarlı bir veri. Aşağıda Boey'u da koydum. En bildiğimiz adam. Bunları kıyasladığımızda da sağlıklı bir öngörü elde etmiş oluyoruz. Gerisi zaten scouting. Takılmayalım diğer detaylara çok.

Cenk ergun öyle böyle koymayacak bence,ugur karakullukcu da suphelendirdi

Erden timur varken her ismi çatır çatır söyleyenler,cenk ergunden zere hoslanmayanlar sagbekin adını vermiyor?buna kim inanır şimdi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt