Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya biraz mantikli düsünün

Transfer yapmayacak olsak Batshuayi alir miydik sizce? Gercekten ACELESI olan tek transfer Bats'di cünkü febede uzatmasi muhtemeldi. Burdan bile anlasiliyor nelerin olacagi.

Ben halen su noktadayim. Oturmus bir iskeletimiz var ve 2-3 nokta atisi bu takimi cok farkli bir seviyeye tasir.
Takim olarak iyi oncularimiz var ve bir kaç transfer gerçekten bize level attirir ama iskeleti iyi olan takimlarin bazende yenilenmesi gereken oyunculari olur. Sirf kazanmaya aç olan oyuncularin olmasi için. Iki sene sampiyon olduktan sonra karni tok olan oyuncular olabilir. Bizim takimda bunlarin kim oldugunu belki daha belli degil ama aç olabilelen oyuncular net olarak Kohn, Zaha, Sanchez falan var. Tam oynamamis, kendini full gösterememis oyuncular. Onlardan gerçekten iyi performans bekliyorum.

Abdulkerim, Icardi, Torreira doymus olmazlar insallah.

Bu iki beceriksiz Cenk Ergün ve İbrahim Hatipoğlu Coufal ya da Zekiden biriyle sağ beki nispeten ucuza kapatıp ortasahaya parayı ayıracaklar sözde de. Birçok takım ortasaha arıyorken bunlar kimseyi ikna edemezler. Rezalet bir dönem bizi bekliyor kısacası.

Coufal konusunun sadece bize ihtimal olduğunu sanmıyorum beşiktaş'ın da sağ bek ihtiyacı var onların limitleri sıkıntılı bonservis veremiyorlar eğer almak isterlerse maaş konusunda bizden daha fazlasını verip beşiktaş almak ister.

Coufal veya Clauss gibi bir sağ bek alınacağına Dubois kalsın daha iyi. Sağ bek için 26-27 yaşından fazla birisini almak çok ideal olmaz bence. Zaten kadromuzun yaş ortalaması pek düşük sayılmaz bekler genç olmalı en azından. Bissaka, Mukiele, Assignon, Doue, Johnson bunlar ideal isimler bu tarz bir hamle olmalı bu isimler olmayacaksa Dubois kalsın derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt