Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Biz Guela Doue'yi nasıl alabiliyoruz anlamadım.

Valla bissaka (çok yorum yapamam o kadar Man U izlemedim) ama maliyeti yüzünden biraz burun kıvırıyordum.

Assignon - bahsi geçen 10M bonservislere asla değecek adam değil

Dün mert karşılaştırmalı bi liste post etmişti - Doue aralarında en net görünen adamdı - yaşı maşıda çok iyi - da ne maliyetle bahsi geçiyor meraktayım şu an.

Senaya benim hep "tam denenir" dediğim adamdı - onun bir üstü doue gibi bakıyordum.

Süleyman Rodop: “Galatasaray, Guela Doue ile her konuda anlaştı sadece Rennes ile kalan ufak pürüzler giderilmeye çalışılıyor. Doue, Okan Buruk'un listesinde ilk 3 te yer alan bir isimdi.”

Umarim dede bu defa tutturur bu transferi.

Resim
Kilosu iyi gercekten,bacaklar masallah

Bonservisi bir kenara, maaslari arasinda net 2 milyon euroluk fark olur ayrica (senelik).
Üstelik Boey gibi üstüne bonservis kazanma ihtimalimiz epey yüksek olur amirim. Ama tabi Boey en az 2,5 yıl sürdü, Doue içinde biraz sabırlı olmak gerekebilir

Valla bissaka (çok yorum yapamam o kadar Man U izlemedim) ama maliyeti yüzünden biraz burun kıvırıyordum.

Assignon - bahsi geçen 10M bonservislere asla değecek adam değil

Dün mert karşılaştırmalı bi liste post etmişti - Doue aralarında en net görünen adamdı - yaşı maşıda çok iyi - da ne maliyetle bahsi geçiyor meraktayım şu an.

Senaya benim hep "tam denenir" dediğim adamdı - onun bir üstü doue gibi bakıyordum.
doue-awb.webp

assignon.webp

mukiele.webp

sacha boey.webp

O zaman fransadan lamine camara da doğru ha? +hojberg güzel ya da fofana tabi.yabanci sayısı 14 olursa şahane

7-8 milyona bırakmazlar ya bu adamı çalımı malımı var herifin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt