Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.310
- 58.475
- 3.383
öğlen sularında kendisinin ismini belirtmiş idikDoue doğruymuş ilgimiz var imiş ama bu herif assignonun önünde değil mi nasıl alacaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
öğlen sularında kendisinin ismini belirtmiş idikDoue doğruymuş ilgimiz var imiş ama bu herif assignonun önünde değil mi nasıl alacaz
iyi mi herif
Biz Guela Doue'yi nasıl alabiliyoruz anlamadım.
Kilosu iyi gercekten,bacaklar masallah
Olm bu İzmir nasıl bir şey ya her on metrede birine aşık oluyorum
Üstelik Boey gibi üstüne bonservis kazanma ihtimalimiz epey yüksek olur amirim. Ama tabi Boey en az 2,5 yıl sürdü, Doue içinde biraz sabırlı olmak gerekebilirBonservisi bir kenara, maaslari arasinda net 2 milyon euroluk fark olur ayrica (senelik).
transfer konusunda inanılmaz hayalperest adamsın yav- hep %1 lik ihtimalleri çağırıyorsunCenk ergun fransadan getirir demiştik...fofana ve griezmana darısı yarabbim![]()
Valla bissaka (çok yorum yapamam o kadar Man U izlemedim) ama maliyeti yüzünden biraz burun kıvırıyordum.
Assignon - bahsi geçen 10M bonservislere asla değecek adam değil
Dün mert karşılaştırmalı bi liste post etmişti - Doue aralarında en net görünen adamdı - yaşı maşıda çok iyi - da ne maliyetle bahsi geçiyor meraktayım şu an.
Senaya benim hep "tam denenir" dediğim adamdı - onun bir üstü doue gibi bakıyordum.
Olsun alsınlar. 12 ye alır 35 e satarizİyi herife benziyor ama pahalıdır