Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şu Gökhan Dinç'in yaş ve dünyada ses getirecek dediği transfer olayına çok takıldım...birilerinin tivitindede fransızlar dendi çünkü

Thuram/fofana'Ya imkansız deyip onları mı zorluyor yönetim anlamadım ki..

sağ bek Doue olursa (daha olmadı sonuçta - isim çıktı ama biten iş yok) cuk hamle.
aynı benzer kafada mertens rotasyonuna adam bulursak (Lindstorm/Gronbaek ne bileyim bunlar gibi)
bütçenin yağlı kısımınıda 8 e koyduk mu harikulade süreç olur.

kampa kadar hepsi sonuölanmaya yakınlaşır mı emin değilim - 8 işi uzayacak gibi duruyor isimli ya da pazarı olan adama gidiyorsak menajerdir tekliflerdir sarkacak gibi duruyor beklentimde.

şu işler toplarlanırsa ama tek olayımız gidecek as kadro adamı varsa yerini doldurmak olur - Kerem/Oğuz gibi mesela .. ya da Tete'yi salladık gene Oğuz gelebilir - çok bol rotasyonlu sırıtmayacak kadroda olmuş olur orda bilmiyorum.

Bats/Icardi olayı zaten yeterli gayet - çaktırmadan iyi hamle oldu bonservissiz.

önümüzdeki sene içerisinde deli gibi kaleci izlemeleri gerekecek o kadar aslında.

ama alınacak az adama karşılık - lige kadarda gidecekleri temizlemek gerekiyor . Ross? / Cica / Zaniolo / sergio / Tete / Morutan (ki üzülüyorum bu adamın şansına çok) bunlardan çıkmak lazım acil olarak.

şu Gökhan Dinç'in yaş ve dünyada ses getirecek dediği transfer olayına çok takıldım...birilerinin tivitindede fransızlar dendi çünkü

Thuram/fofana'Ya imkansız deyip onları mı zorluyor yönetim anlamadım ki..

sağ bek Doue olursa (daha olmadı sonuçta - isim çıktı ama biten iş yok) cuk hamle.
aynı benzer kafada mertens rotasyonuna adam bulursak (Lindstorm/Gronbaek ne bileyim bunlar gibi)
bütçenin yağlı kısımınıda 8 e koyduk mu harikulade süreç olur.

kampa kadar hepsi sonuölanmaya yakınlaşır mı emin değilim - 8 işi uzayacak gibi duruyor isimli ya da pazarı olan adama gidiyorsak menajerdir tekliflerdir sarkacak gibi duruyor beklentimde.

şu işler toplarlanırsa ama tek olayımız gidecek as kadro adamı varsa yerini doldurmak olur - Kerem/Oğuz gibi mesela .. ya da Tete'yi salladık gene Oğuz gelebilir - çok bol rotasyonlu sırıtmayacak kadroda olmuş olur orda bilmiyorum.

Bats/Icardi olayı zaten yeterli gayet - çaktırmadan iyi hamle oldu bonservissiz.

önümüzdeki sene içerisinde deli gibi kaleci izlemeleri gerekecek o kadar aslında.

ama alınacak az adama karşılık - lige kadarda gidecekleri temizlemek gerekiyor . Ross? / Cica / Zaniolo / sergio / Tete / Morutan (ki üzülüyorum bu adamın şansına çok) bunlardan çıkmak lazım acil olarak.
Griezmann sanırım o bahsettikleri isim.

Gunaydinlar

cfec273b-5483-4994-bd8b-394ba798b969.webp

Griezmann sanırım o bahsettikleri isim.
griezman 8 değil ama hücumcu yav - icardi arkasında mertens / griezmann maliyet ultra olur . Mertens'i basit rotasyon harici oynatamayacaksın.

göz boyaması olur - mantıklı olmaz. E batsta aldın o da forvet çevresinde işler yapabilen adam yeri geldiğinde. Okan hocanın mantığına oturmuyor bence griezmann . Ona para verilecekse 8 bütçesi artsın.

(şimdi griezmann istenmiyor forumda yazılır - beğenmeyen var yazılır - kadro yapısı olarak bence uygun olmaz diyorum kötü adam asla demiyorum. )

Son düzenleme:
Kesinlikle aynı fikirdeyim
Fransa ve Rennes olunca coşuyor millet , bizim Ali Turapı ver gözü kapalı oynatır Rennes , adamların işi oyuncu pişirmek Bertuga bile 28 maçta şans verdiler , bide kaleci vardı Doğan onada şans veriyorlar , yani her oynattığı genç Boey Camavinga olacak diye bir şart yok
1 milyon euro verip alp gözü kapalı oynatabilirler.

Kesinlikle aynı fikirdeyim
Fransa ve Rennes olunca coşuyor millet , bizim Ali Turapı ver gözü kapalı oynatır Rennes , adamların işi oyuncu pişirmek Bertuga bile 28 maçta şans verdiler , bide kaleci vardı Doğan onada şans veriyorlar , yani her oynattığı genç Boey Camavinga olacak diye bir şart yok
basamak kulüp profili üstad işte - tutandan para kazanıyor adamlar.

bu mantalite ama bizde niye olmaz - çünkü sürekli şampiyon olma hedefin var - olmadığında çatırdıyorsun bu ülkede. Genele baktığında tüm büyük takımlarda bu ağır eleştiri riskindesin.

he mesela şu - Avusturya kulübü ile anlaşma yaptık di mi en son.... sen altyapından çocukları oynaması için gönderirsin mesela - oynarlar -evrilince geri çağırma hakkına sahip olursun.(gelir beklentin olmadan)

hem avrupa hayatı görürler - hem gelişirler falan. Bu olur , ama yıllardır yapamıyorsun. Belmas TR de denedi bunu niğdespor olaylarıyla (ki ne oldu mesela o işin anlaşma kafası bilmiyorum)

bu şekilde oturtabilirsen harika olur. 3 4 kulüp ile bu anlaşman olsa - farklı ligler farklı ortamlarda gelişimleri gözlemleyebilirsin. mesela attım Efe Akman - yolladın norveç / danimarka liginde birilerine , oranın kültüründe üstüne koydu belki taş gibi Orta sahaya evrilecek atıyorum kafadan şimdi.

ingilizler tarihte nasıl dünyada abuk subuk her yerde sömürge kurup meyvesini yediler - o kafada avrupa'da işler yapabilirsin. ama disiplinli bir yönetim ve takip işi gerektirir.

Son düzenleme:

roma doue ye teklif yapmis

aptal medyamız bakalım başımıza iş açtı mı - ismi çıktı diye dedeler KONUŞMİCİİİZ deyip hemen evden apar topar yayın açarak "E söylendi madem bizde diyelim" dediler - herkes şimdi bitti diye bakıyor.

SON ANDA DEVREYE GİRDİLER diye haber çıkarsa göreceğim hepsini.

Roma'yı ben bize rakip çok görmüyorumda - yani bizden daha yüksekte değil kariyer hesabında açıkçası. Leipzig'de deniyor - orası ayrı bir iş.

ama Boey'den rica etsen 5 dkda ikna eder adamı

Mesele Rennes şimdi falza talip olunca yarıştıracak seni bonserviste.

bunu niye söylersinki sayın hatip yav - bırak kolpalasınlar işte .

zaten başka neye yoğunlaşabilirsiniz ki sportif aş açısından. bunlar yerine önce sportif aş atamalarını halletsin başkan - hala kim ne düzeyde ne görevde belli değil.

yönetimin tek derdi 6 temmuz yetkisi ve kemerburgaz inadı zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt