- 1 Ağustos 2014
- 63.809
- 74.998
- 4.338
Günaydın, iyi hafta sonları herkese
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kontratı yarın bitiyor fenerle ondan (30 Haz)Şuayip nooldu ya neden açıklanmıyor
Ziyechten özür dilerimZiyech sonrası özür dileyecek misin?![]()
Griezmann sanırım o bahsettikleri isim.şu Gökhan Dinç'in yaş ve dünyada ses getirecek dediği transfer olayına çok takıldım...birilerinin tivitindede fransızlar dendi çünkü
Thuram/fofana'Ya imkansız deyip onları mı zorluyor yönetim anlamadım ki..
sağ bek Doue olursa (daha olmadı sonuçta - isim çıktı ama biten iş yok) cuk hamle.
aynı benzer kafada mertens rotasyonuna adam bulursak (Lindstorm/Gronbaek ne bileyim bunlar gibi)
bütçenin yağlı kısımınıda 8 e koyduk mu harikulade süreç olur.
kampa kadar hepsi sonuölanmaya yakınlaşır mı emin değilim - 8 işi uzayacak gibi duruyor isimli ya da pazarı olan adama gidiyorsak menajerdir tekliflerdir sarkacak gibi duruyor beklentimde.
şu işler toplarlanırsa ama tek olayımız gidecek as kadro adamı varsa yerini doldurmak olur - Kerem/Oğuz gibi mesela .. ya da Tete'yi salladık gene Oğuz gelebilir - çok bol rotasyonlu sırıtmayacak kadroda olmuş olur orda bilmiyorum.
Bats/Icardi olayı zaten yeterli gayet - çaktırmadan iyi hamle oldu bonservissiz.
önümüzdeki sene içerisinde deli gibi kaleci izlemeleri gerekecek o kadar aslında.
ama alınacak az adama karşılık - lige kadarda gidecekleri temizlemek gerekiyor . Ross? / Cica / Zaniolo / sergio / Tete / Morutan (ki üzülüyorum bu adamın şansına çok) bunlardan çıkmak lazım acil olarak.
griezman 8 değil ama hücumcu yav - icardi arkasında mertens / griezmann maliyet ultra olur . Mertens'i basit rotasyon harici oynatamayacaksın.Griezmann sanırım o bahsettikleri isim.
chatGPT ne diyor gündemlerle ilgili
1 milyon euro verip alp gözü kapalı oynatabilirler.Kesinlikle aynı fikirdeyim
Fransa ve Rennes olunca coşuyor millet , bizim Ali Turapı ver gözü kapalı oynatır Rennes , adamların işi oyuncu pişirmek Bertuga bile 28 maçta şans verdiler , bide kaleci vardı Doğan onada şans veriyorlar , yani her oynattığı genç Boey Camavinga olacak diye bir şart yok
basamak kulüp profili üstad işte - tutandan para kazanıyor adamlar.Kesinlikle aynı fikirdeyim
Fransa ve Rennes olunca coşuyor millet , bizim Ali Turapı ver gözü kapalı oynatır Rennes , adamların işi oyuncu pişirmek Bertuga bile 28 maçta şans verdiler , bide kaleci vardı Doğan onada şans veriyorlar , yani her oynattığı genç Boey Camavinga olacak diye bir şart yok
roma doue ye teklif yapmis