Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan hoca şu dallamayi süründürün yönetimle

5 M kiralama + 15 M zorunlu opsiyonla yolcu edelim Zaniolo'yu. Zaten 15 M üzeri bonservisten Roma'ya pay gidiyordu iyi bir ücretle kiralama + 15 M iyidir bence. Bu seviye bir teklif yapılmıyorsa da kampa gelip çalışmaya başlamalı sonuçta resmi olarak Galatasaray'ın futbolcusu.

Son düzenleme:
En son yürüme bandındaydi zaniolo beyinsizi,seve seve gelecek ve tedavi olacak

Atalanta kiralik + zorunsuz satın alma istiyormuş yaw ne peşin 16si :D 2 milyona kiralayıp sezon sonunda kucağımıza bırakırlar.
Atalanta 5 kiralama+15 şarta bağlı opsiyon teklif ediyor. Biz zorunlu diyoruz orada anlaşılamıyor. Fiorentina ise zorunlu opsiyon ile toplam 16 milyonluk paket öneriyor(2+14 gibi) onlardan da paketi 20'ye çıkarın diyoruz. Son haberler Fio'nun öne geçtiği işi bitireceği yönünde 5+13+ pay veya bonusa bitirebilirler gibi.

Zanyola doktordan Turkiyeye gidemez raporu almış. Sakat diye tatil mi yapacak yaw gelip gözümüzün önünde duracak.

Gitmeyi isteyen adam antrenmana falan gelmez. Genelde oyuncular böyle durumda takima karsi daha güclü oluyor ve sonunda istedigine ulasiyor.

Gitmeyi isteyen adam antrenmana falan gelmez. Genelde oyuncular böyle durumda takima karsi daha güclü oluyor ve sonunda istedigine ulasiyor.
Sözlesmesi var 3 yıl hiç bir şey yapamaz ceza alır gelmezse satmayız ama oynatmayızda vs bunlar yasak degil.

Hayri Beşer: Hakim Ziyech’te istikrar görmüyorum. Yeni sezonda belki daha iyi Ziyech göreceğiz ama Ziyech’ten o güveni alamıyorum.

Atalanta 5 kiralama+15 şarta bağlı opsiyon teklif ediyor. Biz zorunlu diyoruz orada anlaşılamıyor. Fiorentina ise zorunlu opsiyon ile toplam 16 milyonluk paket öneriyor(2+14 gibi) onlardan da paketi 20'ye çıkarın diyoruz. Son haberler Fio'nun öne geçtiği işi bitireceği yönünde 5+13+ pay veya bonusa bitirebilirler gibi.
Karışıklık var sanki. Benim okudugum 5+15i fio veriyor zanyola istemiyor, diğerleri zanyolayi ayartmışlar ölücülük yapıyorlar.

floryada emsal ne acaba bilmiyorum, 2 kat ve taks:0.25 diye biliyordum acaba revizyon oldu mu?

60 dönüm araziye özel imar çalışması vardır illaki, 0.25 taksdan hesaplamak 15 bin m2 taban alan yapar bu aşırı mantıksız olur. emsal hakkında bizimkiler bi açıklama yapmışmıydı?
reis hep 10 12 milyar gelirden bahsediliyo 3 milyarı ihaleyi alan firma tarafından verilecek bb çıkılacak deniliyor ama bu bildiğin rivanın laciverti inşaat işleri uzun vadeli işler rivadan ne kadar geldi ve daha ne kadar gelecek doğru düzgün açıklanmıyo aynı şekilde florya içinde geçerli bu para kaç senede gelecek ne kadarı altyapı tesis vs. ye gidecek falan filan sanki bu tarz işlerde topraktan satmak keş para almak daha makul gibi bilemiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt