Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Iyi ki transfer komitemizde degilsin reis :asd:
ya olm 2 maç oynuyor, 5 maç yok. topsuz oyunda kayboluyor, koşmaya tepki diye dünyaya gelmiş sanki, takımın geri kalanına net yük bindiriyor. bu yük bindirme konusu zaha da da kerem de de var. hatta kısmen icardide de. bunların hepsini sahaya atıp ancak bu ligde başarı sağlayabiliriz. amaçlanan buysa kalsın sorun yok. fakat böyle takımın geri kalanından kopuk 1 ön hat olmaz bence

ziyech geldiğinde çok sevinmiştim ben fakat gördüğüm bitiklik hayal kırıklığına uğrattı beni. bu kampla düzelecek bir durum değil, herif kafada bitirmiş

Karışıklık var sanki. Benim okudugum 5+15i fio veriyor zanyola istemiyor, diğerleri zanyolayi ayartmışlar ölücülük yapıyorlar.
Benim okuduğum haberlerde de toplam paket olarak Atalanta istediğimizi veriyor ama zorunlu şartı kabul etmiyor. Fiorentina ise zorunlu şartı kabul ediyor ama 20 milyona çıkmadı gibiydi.

Haydi herkes su salağı takipten çıkartsın gitmiş sadece Galatasaray resimlerini kaldırmış ama Roma ve Aston Villa forması ile paylaşımları duruyor.

Biraz yönetim akıllıysa Temmuz ayının sonuna kadar süründürsün şunu ve İstanbul'da tek başına, her gün kulübe çağrılsın noter tutsunlar o da kayıt altına alsın her gün.

ya olm 2 maç oynuyor, 5 maç yok. topsuz oyunda kayboluyor, koşmaya tepki diye dünyaya gelmiş sanki, takımın geri kalanına net yük bindiriyor. bu yük bindirme konusu zaha da da kerem de de var. hatta kısmen icardide de. bunların hepsini sahaya atıp ancak bu ligde başarı sağlayabiliriz. amaçlanan buysa kalsın sorun yok. fakat böyle takımın geri kalanından kopuk 1 ön hat olmaz bence

ziyech geldiğinde çok sevinmiştim ben fakat gördüğüm bitiklik hayal kırıklığına uğrattı beni. bu kampla düzelecek bir durum değil, herif kafada bitirmiş
2.7 gibi normal bir fiyata ziyech gibi adamı kadroda her turlu tutarim ya ligde yine her turlu fayda saglayacagı maçlar olur. Illaki gönderip daha iyisini alamayız yani. O yuzden elde olanı tutmakta fayda var bence.

2.7 gibi normal bir fiyata ziyech gibi adamı kadroda her turlu tutarim ya ligde yine her turlu fayda saglayacagı maçlar olur. Illaki gönderip daha iyisini alamayız yani. O yuzden elde olanı tutmakta fayda var bence.

Yabanci siniri 12 de kalirsa bence Ziyech fazla lüks olur. 50 macin belki 30 unu yapacak adam icin yabanci yeri harcamak baya riskli geliyor.

Birde yas ne kadar ileri giderse, fiziksel kendini toparlamak daha zorlasiyor. Ondan bence hem Ziyech hem Zahayi da iyi teklif gelirse yollardim ben. Bize daha diri adamlar lazim. Hele Batshuayi aliyoruz diye arada 4-4-2 oynamayi düsünüyorsak, bunlarla o sistem bence hayatta oynanmaz.

reis hep 10 12 milyar gelirden bahsediliyo 3 milyarı ihaleyi alan firma tarafından verilecek bb çıkılacak deniliyor ama bu bildiğin rivanın laciverti inşaat işleri uzun vadeli işler rivadan ne kadar geldi ve daha ne kadar gelecek doğru düzgün açıklanmıyo aynı şekilde florya içinde geçerli bu para kaç senede gelecek ne kadarı altyapı tesis vs. ye gidecek falan filan sanki bu tarz işlerde topraktan satmak keş para almak daha makul gibi bilemiyorum
Riva'dan 270 milyon dolar geldi tamamı bitince ve satılınca 2.5 milyar TL daha gelecek diye açıklamışlardı. Florya için konuşulan şu ihale olacak hasılat paylaşımı esasından sanırım ihale şartlarından biri de peşin bir ödeme yani ihaleyi kazanan firma 50-60 milyon euro peşin ön ödeme yapacak ve o parayla BB'nin borcu kapatılacak.

''sessiz sedasız chelsea’den hakim ziyech indirmiş yöneticimiz.* medyaya 1 tane bile haber düşmeden halletti. konuşmazsınız tabi'' ibrahim hatipoğlu :) :) sölükten alıntı

phantom

Doue videolardan gördüğüm kadarıyla biraz Boey'i anımsatıyor özellikle fuleli driblingleri ve top taşıma özelliğini benzettim Boey'e. Boey kadar tempolu mu orasını anlamak zor ama fiziğine oranla atletizmi ve hızı iyi görünüyor olumlu bir profil bence. Assignon'u da videolardan izlemiştim ama Doue daha sağlam bir oyuncuya benziyor bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt