- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
1 saat sonra da haber çıkabilir,gece 12 de de.herifin bok gibi haritası oldugu icin bisey anlamak mumkun degil.bisakka saatleri
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Böyle giderse Kemerburgaz'da inşaat işçisi olacak zatenTornacı olarak sanayide çalışmaya mı başlamış ?
düzelttim üstat.karılarfutbolkonuşmamalı
Batshuai çok daha kaliteli oyuncuYeni valenciaları olur
yok futbol haricinde başka konularda güzel işleri mevcut.düzelttim üstat.
Bizim ihtiyacımız olan profilde bir oyuncu ama golcü olarak bakmamak lazım bir kazmalık var ana karambolde gol de atabiliyorBatshuai çok daha kaliteli oyuncu
Kaç yılda biter sizce bu şekilde. Bence işin bu tarafida var bu süreçte ödenecek faiz, gelirlerin yarısına el konması var. Birde yönetimler iki yıllık seçiliyor olası yönetim degisikliginde sıkıntı yaşanabilir.Nasıl imkanı yok ?
tüm projedeki tüm blokları aynı anda başlatamazsın - şantiye planı öyle bir iş değil ...
zaten aynı anda 3 max 4 blok olarak yapacaksın genel olarak.
kemerburgaz'ın inşaatı 5 belki 6 apartman bloğu kadar iş(flroyada 5 katın üstü yok) - hatta daha teknik detayları vardır spor kompleksi olacağı için.
yap - sat
yap - sat
yap - sat
diye gidersin ama DOĞRU planlama yaparak DOĞRU iş yapan adama yaptırarak DOĞRU ve HAYVAN denetim yaparsan bal gibi yaparsın.
kemerburgaz için büyük işlerden ekipler gelip gelip gidiyordur. sen kendin yaptıracağın mantıkta X şirkete direkt inşaat parası vereceksin. daire falan vermeyeceksin.
birde tüm divanda daha proje başlamadan yap abi satış zengin üyelerine ...2şer 3 er daire alsınlar zaten başlangıç finansmanın olur.
zor işler değil
Dursun başkan sanki tüm metrajı ilk günden yapacakmış gibi imkansız gösteriyor bu işi. Riva'da sadece kolon kiriş döşeme anlaşmasında zaten berbat edilmiş iş. Florya'da böyle bir hata falan affetmez.
ayrıca Tüm işi pay karşılığı üstlenecek firmayıda sorgularım ... ne kadar maddi döngüsü olacak diğer işleri yanında mesela bu iş için? GS 'Ye iş yaparken öyle klasik müteahhit kafası bas-geç yapamazsın - yaptırılmamalı.
gerçekten o kadar zor değil.
tek kritik - sıcak para döngüsünü sağlaman lazım.
Muslera
Davidson Nelson Abdülk
Assignon Torreira Hojberg Köğn
Barış Wilfred
Mağro İcardi
2 transferle 60 maçın 50sini kazanacak 11
Ben Boey i özledim
11-12 açıkçasıZaha için kaç M teklif gelirse okeysiniz?
Haritalarina gore ismi cikanlardan en yakin transfer kim sergenim1 saat sonra da haber çıkabilir,gece 12 de de.herifin bok gibi haritası oldugu icin bisey anlamak mumkun degil.bisakka saatleri
çağırmamışızdırŞampionluk kutlamalarımıza teşrif etmeyerek eksi puğan almıştır
gütschow vardı reyiz bizde hatırlar mısın?Zaha yi sağ bek yabalim biraz bek show
düzelttim üstat.
hiç bir projenin zaten bu yönetim süresinde bitme ihtimali yok.Kaç yılda biter sizce bu şekilde. Bence işin bu tarafida var bu süreçte ödenecek faiz, gelirlerin yarısına el konması var. Birde yönetimler iki yıllık seçiliyor olası yönetim degisikliginde sıkıntı yaşanabilir.
M2101K7BG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi