Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GSC youtube açıp yazanlara küfretmeden sallasak ne güzel prim yaparız takım muhabbeti arasında..Aynısını geçen ben de yapmıştım, geçen sene icardinin bile bonservisi 26 temmuzda alındı daha transfere çok vakit var diye. Şimdi bu adam gazeteci mi oluyor?
Adamlar haklı 3-4 m euro fark için soru işareti transfer yapmaktansa net transfer yaparım dıyor. Üstelik yaşı da genç.onlarda 10 vereceğime 5 daha veririm bissaka alırım diyen adamlar ama ... b nasıl mantık - maaşını hesaba bile katmadılar mesela şunu söylerken.
iş bonserviste bitmiyor hocam işte... adamın maaşıda bi 3-3.5 daha fazla oluyor ama .Adamlar haklı 3-4 m euro fark için soru işareti transfer yapmaktansa net transfer yaparım dıyor. Üstelik yaşı da genç.
ne kadar net mesela? zaha kadar net mi?Adamlar haklı 3-4 m euro fark için soru işareti transfer yapmaktansa net transfer yaparım dıyor. Üstelik yaşı da genç.
Duyum konusunda gerçekleri söylediği için hoşuna gitmemesi normalHalûk mu![]()
Dedeyi bilmem ama eski açık aşırı saçmalamaya başladılar. Oğuz Aydın'ı beğenirim ama Barış'ın önüne geçebilir demek saçma yani sonuçta 24 yaşında Oğuz gelirse Kerem katkısı verse büyük iş olur adamlar Barış'ın önünde görüyor. Bir de Zaniolo satışına bağlıymış deyip buna kızıyorlar ki kanat rotasyonunu biraz boşaltman lazım ki oraya adam alasın bunun para ile alakası yok ki kadro planlaması ile alakası var sonuçta 10 tane kanat oyuncusu da olmaz kadroda. Bu gün aşırı saçmaladılar bazı yorumlarda.Eskiaçık izlerken tivit atan dedeeeeee - orayı mı yalanlıosun dedeeeeeeeeee
BİR ANDA VASF the WILDCOOKIE
fena ayar oldum yaDedeyi bilmem ama eski açık aşırı saçmalamaya başladılar. Oğuz Aydın'ı beğenirim ama Barış'ın önüne geçebilir demek saçma yani sonuçta 24 yaşında Oğuz gelirse Kerem katkısı verse büyük iş olur adamlar Barış'ın önünde görüyor. Bir de Zaniolo satışına bağlıymış deyip buna kızıyorlar ki kanat rotasyonunu biraz boşaltman lazım ki oraya adam alasın bunun para ile alakası yok ki kadro planlaması ile alakası var sonuçta 10 tane kanat oyuncusu da olmaz kadroda. Bu gün aşırı saçmaladılar bazı yorumlarda.
Kitlesi bellifena ayar oldum ya
adamlar 5 daha koyar bisska alırım diyor - maaşını soran chat işine 5 saniye sessiz kalıp "oda taraftarın tercihi" demek elle tutulur muhabbet dğeil.
oğuz aydın daha önde nereye ya- daha adamın kanıtladığ bir performansı yok.
o iki çocugun forumdaki herhangi birinden farkı yok.Dedeyi bilmem ama eski açık aşırı saçmalamaya başladılar. Oğuz Aydın'ı beğenirim ama Barış'ın önüne geçebilir demek saçma yani sonuçta 24 yaşında Oğuz gelirse Kerem katkısı verse büyük iş olur adamlar Barış'ın önünde görüyor. Bir de Zaniolo satışına bağlıymış deyip buna kızıyorlar ki kanat rotasyonunu biraz boşaltman lazım ki oraya adam alasın bunun para ile alakası yok ki kadro planlaması ile alakası var sonuçta 10 tane kanat oyuncusu da olmaz kadroda. Bu gün aşırı saçmaladılar bazı yorumlarda.
Kenan Yıldızın bu yaşta Türkiyeye geleceğini düşünmüyorum. Avrupa kariyeri planlamıştır ama keşke olsa dediğim bir transfer olur.Kenan Yıldız gelirse formasını alırım..
Gelirse hatırlatırım kim fukara diye değerlendiririzfutbol fukarasi yorumlarinizi kendinize saklayin rekdash