- 2 Temmuz 2011
- 132.977
- 55.776
- 5.338
Bilgisi olmadigi icin söyledikleri birbiriyle çelişiyor diyorum ben ona,yani yalanciDuyum konusunda gerçekleri söylediği için hoşuna gitmemesi normal
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilgisi olmadigi icin söyledikleri birbiriyle çelişiyor diyorum ben ona,yani yalanciDuyum konusunda gerçekleri söylediği için hoşuna gitmemesi normal
Yorumları iyi demiyorum. Verdiği haberlerde hepsinin önünde diğer muhabirlerin.onlarda 10 vereceğime 5 daha veririm bissaka alırım diyen adamlar ama ... b nasıl mantık - maaşını hesaba bile katmadılar mesela şunu söylerken.
da işte bunlar gazeteci değil - muhabir de değil .Yorumları iyi demiyorum. Verdiği haberlerde hepsinin önünde diğer muhabirlerin.
Toreira Davindson Zaha harici çoğu transfer soru işaretiydi. Alırsın doğru profil net oyuncu tutar tutmaz yapacak bir şey yok. Bu sezon 10 transfere gerek yok.ne kadar net mesela? zaha kadar net mi?
belki de angelinho kadar nettir.
yapma hocam. bomboş herifler.Yorumları iyi demiyorum. Verdiği haberlerde hepsinin önünde diğer muhabirlerin.
Oğuz Aydın'ın alınması gerektiğini savunuyorum Zaniolo öyle yada böyle gidecek, Tete'de Barış bu sene olmazsa seneye gidecek ama Oğuz 24 yaşında yani bir şartta Barış'ın önüne geçemez. Oğuz Aydın ile Barış'ı şöyle tanımlayalım Oğuz bizle olan maçta Köhn'e ilk yarı biraz üstünlük sağladı o da bariz değildi ama 2. yarı Köhn aynı şekilde üstünlük sağladı orada Barış olsa o bölgeyi koridor yapardı.fena ayar oldum ya
adamlar 5 daha koyar bisska alırım diyor - maaşını soran chat işine 5 saniye sessiz kalıp "oda taraftarın tercihi" demek elle tutulur muhabbet dğeil.
oğuz aydın daha önde nereye ya- daha adamın kanıtladığ bir performansı yok. yükselebilir eyv ama bunu rahat rahat söylemekte ayrı bir arıza.
Olumlu haber veren kolpacılara inanmayı devam et.Bilgisi olmadigi icin söyledikleri birbiriyle çelişiyor diyorum ben ona,yani yalanci
Geçen sezon Giriliş, Vecino Dombele bu sezon Şuayip işini ilk bunlardan duyduk.da işte bunlar gazeteci değil - muhabir de değil .
yaklaşımlarına söylediklerine eyvallahta - Dybala'da diyorlardı öncelerde
Duyumları en iyi GS muhabiri kim söyler misin bana o zamanyapma hocam. bomboş herifler.
Son kupa macinda baya iyiydi ,bi daha sans bulamadığı icin sorumlusu ben degilim, hazırcı okan buruga sorun
Haluk evet katılırım ama Erinç'lerin magazin haberleri dışında diğer haberleri pek doğru çıkan olmuyor yani BCT'den daha kötüler mesela.Yorumları iyi demiyorum. Verdiği haberlerde hepsinin önünde diğer muhabirlerin.
ben haber olarak bakmıyorum bu kanala açıkçası ama - muhabbet ve belki yönetim içinden bir şey söyler kerem tarafından diye izliyorum yalan yok.Olumlu haber veren kolpacılara inanmayı devam et.
Geçen sezon Giriliş, Vecino Dombele bu sezon Şuayip işini ilk bunlardan duyduk.
Duyumları en iyi GS muhabiri kim söyler misin bana o zaman
hepsi çok kötü. gs muhabiri yok gibi bişey zaten. bu ikisi de muhabir falan degil youtuber.Duyumları en iyi GS muhabiri kim söyler misin bana o zaman
Erinçler iyi demedim zaten ama Zaniolo konusunda onların duyumu doğru net.Haluk evet katılırım ama Erinç'lerin magazin haberleri dışında diğer haberleri pek doğru çıkan olmuyor yani BCT'den daha kötüler mesela.
Boey alt yaş MT
Ekli dosyayı görüntüle 250125
ne anlatıyon yav? gecen senenin en net 2 transferi zaha ve angelinhoydu ikisi de patladı. tutar tutmaz yapacak bişey yoksa netliği nerde kaldı?Toreira Davindson Zaha harici çoğu transfer soru işaretiydi. Alırsın doğru profil net oyuncu tutar tutmaz yapacak bir şey yok. Bu sezon 10 transfere gerek yok.
Resmi teklif yapılmadı dedi. Resmi teklif olduğunda zaten transfer son aşamada oluyor. Şimdiye kadar menajerler üzeri bazı görüşmeler olmuştur ve belirli bir noktaya gelmiştir ki hafta başı resmi teklif ve pazarlıklara başlanır ki 10 milyon istiyorlar da dedi. O paraysa Doue sözleşmesinin de son senesi oyuncu gelmeye okey olduysa alma ihtimalimiz yüksek bence ama ben Doue ile anlaşma konusunda emin olamıyorum Doue'de asıl mesele o bence.ben haber olarak bakmıyorum bu kanala açıkçası ama - muhabbet ve belki yönetim içinden bir şey söyler kerem tarafından diye izliyorum yalan yok.
transfer için izlemediğimden o şekilde yorumlayamıyorum. o konuda Haluklar adresim.
oda bugün daha Rennes'e teklif bile yapılmadı dedi msela (belkide çok temkinli yaklaşıyor kendince) ama geçende de assignon GS istediği anda gelir diyordu - ama bugün teklif ptesi yapacakmışız vs vs.
genede ayağı en yere basan şekilde haberlerştiren Haluklar.
İyi çıkarsa bir taraflarından salladıkları yorumlar ile paylaşmak için yapıyorlar yaw. 2 GS maçı dışında maçını izlememişlerdir, burada en kötü GSC’li 6-7 maçını izlemiştir. Geçen söyledim Burnley’in 1 tane maçını izlememişlerdir. Transfer yorumları falan fecaat o yüzden. Duyumları da üyelerin sosyal medyada okuduklarını ve dedikodusunu yaptıkları şeylerfena ayar oldum ya
adamlar 5 daha koyar bisska alırım diyor - maaşını soran chat işine 5 saniye sessiz kalıp "oda taraftarın tercihi" demek elle tutulur muhabbet dğeil.
oğuz aydın daha önde nereye ya- daha adamın kanıtladığ bir performansı yok. yükselebilir eyv ama bunu rahat rahat söylemekte ayrı bir arıza.