Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şuan piyasa da ki en güvenilir adamlar haluklar en azından diğerleri gibi hayal satmıyorlar. İşin komik tarafı mars jüpiter astroloji gibi saçma sapan şeylerle transfer yorumu yapanlar bu adamlara yalancı diyor :asd:

bak bu Barış Özbek
Ekli dosyayı görüntüle 250128
Bisakka dediğin adamın yıllık maaşı bonservisinin en az yarısı olacak

Barış kötü adam mıydı? Kalli ile 20 yaşında sıfır lira maliyete geldi şampiyonluğun X faktörü oldu, imkansızlıklar içerisindeki takım CL yarı finalinin kapısından dönen Fener'den aldı şampiyonluğu.

Sonrasında herkesin çok kötü gözüktüğü buhran döneminde adamın adı çıktı o da saldı ve kaybolup gitti, kumaşında zerre sorun yoktu.

ne anlatıyon yav? gecen senenin en net 2 transferi zaha ve angelinhoydu ikisi de patladı. tutar tutmaz yapacak bişey yoksa netliği nerde kaldı?
Angelinho uygun profıl değildi. Savunma zaafları olan oyuncuydu. Sana Ndombele Auırer gibi oyuncuları futbola döndürme çabaları ile mutluluklar.

Barış kötü adam mıydı? Kalli ile 20 yaşında sıfır lira maliyete geldi şampiyonluğun X faktörü oldu, imkansızlıklar içerisindeki takım CL yarı finalinin kapısından dönen Fener'den aldı şampiyonluğu.

Sonrasında herkesin çok kötü gözüktüğü buhran döneminde adamın adı çıktı o da saldı ve kaybolup gitti, kumaşında zerre sorun yoktu.
Barış baya kötüydü. Kalli çok iyiydi

2 side gelsin

Ekli dosyalar

• IMG_2879.webp
    IMG_2879.webp
    92,4 KB · Görüntüleme: 30
2019 yazında ademe ne salladiydik yav...simdi öyle yerli golcu yok.altyapidan benim bile önereceğim kisiler çok az.baran demiroglu,yalin dilek iyi ama daha var onlara

Bissaka maaşına takanları anlamıyorum geçen yıl 20 milyon çöpe giden maaş var iken Bissaka 3,5 almış nasıl çok oluyor anlamıyorum. Ligde 20 maç oynamış Davinson 3,5'a yakın aldı geçen sene üstelik Bissaka 1 yıl daha genç ve Britanya pasaportu var.

Boey'in gelecekte olmak istediği adam Bissaka iken biz bunu 10-11 bonservise halledebiliyorsak zerre düşünmemek lazım çünkü bu hamle bile bizi savunmada yay gibi takım yapar ve ciddi güç kazanırız.

Haluk Yürekli bugün gün içerisinde bir yayında ya Lorenz ya Doue olacak demiş sağ bek için sanırım. Lorenz için daha fazla bonservis istiyorlarmış sadece.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt